2777
2789

من تو فست و فود کار میکنم ۲۱ سالمه  روزی ۱۰ ساعت ماهی ۱۰ میلیلون از ساعت ۴:۳۰تا ۱ و ۱:۳۰  دانشجو هم به صاحب کارم میگم دانشگاه دارم پیام نورم میگه نمونه سوال بخون حیف نیست کارت ول کنی‌یا میگه ولش کن میری دانشگاه چکار میگم ساعت کاریم کم کن نمیکنه موندم چکار کنم به بقیه شاگزدا هم ۱۳ تومن به من ۱۰ 😐پولمم لازمم دازم مجبورم برمم نمیدونم نمونه سوال بخونم ؟  درک ک نمیکنخ حالا از ساعت ۶ میرفتم بهتر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی به اولویت خودتون داره. شما باید همیشه طرفتون سر این مسائل شرط کنین و شرایط همو بپذیرین‌ که بعد حرفی توش نباشه. 

بعدم کار بی ربط صرف کسب پول نکنین‌ مهارت و تخصص هست که هر جا برید بدادتون میرسه. هدف دار پیش برین. رشتتون چی هست؟ 

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!