2777
2789

خودش و نامزدش چیکار میکنن یا با خانواده نامزدش کجا رفته فلان کرده همسن خودمه و من مجردم و اصلا درکش نمیکنم ولی از من توقع داره باهاش ذوق کنم بفهممش و هر روز باهاش چت کنم واقعا گیر کردم نمیدونم چیکار کنم من تجربه ندارم و از من انتظار داره بشینم پای حرفاش و راهنماییش کنم، گاهی فک میکنم میخاد منو بسوزونه چون زودتر شوهر کرده و باهام رقابت میکنه درحالی ک من هیچوقت هدفم ازدواج نبوده منم کنکوریم میخام مغزم درگیر چیزای دیگه نشه ولی همش ذهنم میره جاهای دیگه وقتی باهاش چت میکنم

existing is exhausting

بهش همینو بگو 

اگر پیام داد بگو عزیزم من الان باید درس بخونم بعدا میام حرف میزنیم 

و نرو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو عزیزم، بگو من وقت ندارم باید درس بخونم

بهونه جور کن

اصلا هم ناراحت نشو و عذاب وجدان نگیر برای خودت بهتره که دورباشی از این حواشی، روی هدفت تمرکزکن. 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

وای مثل دوست خر من که سن خر بابا بزرگمو داشت و ۱۲ سال بود ازدواج کرده بود ولی عین خر ذوقا میومد دغل و دروغ می‌بافت و مثلا از عاشقانه هاشون میگفت و بعد میگفت ببین چقدر خوبه توهم ازدواج کن عیییی هروقت یادم میفته حالم ازش بهم‌میخوره 

توهم محلش نده که بیاد برات تعریف کنه مگه بیکاری هر دقیقه به چرندیات اون گوش بدی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
وای چقدر رو مخجوابشو نده اصلا

دلم نمیاد از بچگی خیلی صمیمی بودیم و هدفامون تو زندگی فرق داشت همیشه الان وقتی میاد با ذوق عکساشو برام میفرسته نظرمو میخاد نمیدونم چی بهش بگم یهو حواسم پرت میشه میبینم نیم ساعت باهاش چت کردم

existing is exhausting