از قبل بهم پیام داده بود خودش من توجه نکردم محل ندادم اونم مغرور بود دگ چیزی نگف امشب یه استوری گذاشته بود پشت فرمون منم گفتم منم ببر اونم گف دوسپسرت باید ببره گفتم ندارم عکس خودشو فرستاد گفت میخای ازین ببعد من باشم😐😂😂فردا قراره بریم بیرون خیلی خجالت میکشم بنظرتون نرم؟ 😂😂
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫
چه جالب مگه تو شوهر داری که تاپیک قبلی در مورد حامله شدن نوشتی؟
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
نامزد من نمایشگاه داشت😂😂همه ورمیداشتن البته باید تو ماشین سهم داشته باشی مثلا یکی ۵۰۰ میلیون رو ماشین ۱۱ میلیاردی سهم داش😂😂😂 خودشو صاحب اون میدونس
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
من پسرم. واقعا بهترین دختر تو اینستا اصلا خودش بیاد سمتم واسه دوستی رو قبول ندارم..چرت ترین برنامه هست..چجوری میتونید قبول کنید خیلی جالبه.طرف صدتا دوست داره تو اینستا