2777
2789

بچم یه سره به سینم اویزونه 

حدودا ۲ ماه دیگه غذا کمکی براش شروع کنم ولی کمرم برید تازه شاغلم هستم،واسه اینکه تایم صبحی که سرکارم بخوابه ، شب تا صبح بیدارم باهاش بعد بدون خواب میزم سرکار

از یه طرف شوهرم  منو با وضعیت شیردهی که هی میبینه(سینه های متورم و …) اینا هی ازم رابطه میخواد،هی سرصبحی باید برم حموم تو این سرما، خودش راحته بعد رفتن ما یه دل سیر میخوابه بعد میره سرکار تا شب وقتی هم میاد هم بچه سرحاله  هم من استراحت کردم دو سه ساعتی 

متوجه حجم بی خوابی و خستگی من اصلا نیست ، غذا میپزم 

میان وعده باشگاهی درست میکنم ، شستشوی لباسا و اتو کردن و جارو و …. همه تو تایمی که نیست انجام میشه وهمسایه های مجتمع ما همه ۱۰ به بعد خاموشی میزنن و من حتی یه جارو برقی نمیتونم دستش بدم بکشه وقتی میاد خونه 

خداقوت واقعا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی یه مدت سرکار نری؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اولا شیرخشک بدهدوما رابطه نداشته باش مگه تجاوزه که به زور باشه بگو نمیتونم و راحت بخوابسوما شیرخشششش ...

تجاوز😄

خواهر مرزا رو دریدن مردا 🤣

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا مرخصیم تموم شدش توی دوران بارداریم استفادش کردم شغلم رسمیه

اها 

خیلی سخته خدا کمکت کنه 

اگه میتونی نطافتچی بگیر کارای خونه رو انجام بده لااقل 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

شیرم زیاده همه میگن بچه گناه داره ازش دریغ کنی

عذر میخوام که اینو میگم اما همه گوه میخورن که میگن. همه مگه جای توان؟؟؟

شیر زیاد دلیل بر کیفیت نیست، ضمن اینکه سلامت روح و جسم خودت مهمتره.شیرخشک بده

و هفته ای یه بار بگو کمکی بیاد خونتو تمیز کنه

و به شوهرت بفهمون که وظیفشه تو بچه داری کمکت کنه چه بازبون خوش چه با جیغ و فریاد

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖

نمیخوام ناامیدت کنم ولی تا مدتها همینه. بچه ی من یازده ماهه ست و تمام روز داره شیر میخوره. خیلی خسته م ولی چاره ای ندارم. یه مدت خواستم حداقل شبا رو شیرخشک بدم ولی اینقدر حاضر کردنش دردسر داشت که پشیمون شدم.