2777
2789
عنوان

واسه خودتون خونه دارید

300 بازدید | 33 پست

بیاین بگین از خودتون توی شهر بزرگ خونه دارین یا نه

و چی شد که خونه دار شدین!؟

هدیه ی پدر و مادر یا پدر شوهر مادرشوهر بود یا خودتون با تلاش خودتون ؟اصلا تلاش خودت یا شوهرت؟و کلا اگه مجردین و خونه دارین هم بگین

این که می‌گم شهر بزرگ واسه اینه که خونه دار شدن توی شهر بزرگ خب خیلی سخت تره

و قسمت مهمش اینه : 

اگه معجزه ای رخ داد یا تلاشی کردین که می تونه کمک کنه آدمای دیگه هم ایده بگیرن و خونه دار شن بگین

نه خونه نداریم.. اما می‌خریم ایشالا 😍😇

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نه نداریم  

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون موقع که ارزون بودیم خریدیم حدود ۷ سال پیش

تلاش خودمو همسرم بود

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اره خودمون خریدیم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

من خودم تو کرج یه اپارتمان ۸۰متری دارم ارث پدری بهم رسیده

ولی تو شهرستان زندگی میکنمبعد ۱۲سال امسال فروردین اومدیم خونه خودمون که با زحمت و حقوق کارگری همسرم ساخت و واقعا همون خونه رویاهامه درسته۳سال طول کشیدو از خیلی تفریحامون و خرجا گذشتیم ولی خداروشکر هنوز بعد۸ماه صبحها بیدار میشم ذوق دارم انگار روز اوله اومدم خونم😅

الهی که همه مستاجرا صاحبخونع بشن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

من همیشه هر چی از خرجی اضاف میومد طلاهای کوچیک میگرفتم.خرید های خونه از بازار محلی.و کلی صرفه جویی.

یادمه همسرم سال ۹۵ ماهی یک و پانصد حقوق می‌گرفت مستاجر ام بودیم باز من ماهی ۵۰۰ طلا میخریدم.

کم کم جمع شد.تا اسفند ۱۴۰۱ ک پدر همسرم یکی از خونه هاشو فروخت به همه پسرها کمک کرد.پول ها رو هم گذاشتیم بازم کم بود‌.خواهرام مامانم از طلاهاشون بهم دادن.و دامادمون نقدی ی مقدار کمک کرد.

منم ب ترتیب اولویت .بدهی ها رو پس دادم.همسرم عیدی می‌گرفت اول مال داماد رو تسویه کردم.بعد طلای مادرم.یعنی ب اندازه ای ک طلا فروخت براش خریدم.طلای خواهرم مونده ندادم هنوز. یعنی بهش طلا دادم تیکه کوچیک .ولی خب مت منتظرم قرعه ب اسمم دربیاد،باقیمانده شو بدم.چیز زیادی نمونده.خدارو شکر خونه دار شدیم.پدر همسرم ۴ ماه بعد فوت شدن.همیشه دعاش میکنم. هرچند مادر شوهرم ب روی ما میاره میگه نمی‌دادیم مستاجر بودین هر دفعه میاد میگه.ودختراشم همینطور.

کرجیم همسرم تو کار ساخت ساز زمین از بچگی کار کرده نزدیک چند سال خرج خونه داده  هرچی که داشت داد زمین گرفت حتی حلقه نامزدی مون رو فروختیم واسه ساختش ماشین پول تا خرخره رفتیم زیر قرض دوره نامزدی بود اصلا وقت نمی‌کرد بیاد همو ببینیم صبح تا شب سر زمین کم مونده بود فقط جاشو بندازه اونجا 😃اون چند ماه که اویل نامزدی مون بود شاید تو کل ماه میشد 2 بار همو می‌دیدم ماشین هم داده بودیم پیاده سخت بود الان خداروشکر ویلا ساخته شده کامل شده گذاشتیم برای فروش فروش بره با پولش میتونیم خونه و ماشین خوب بخریم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بله 

سه تا

صد در صد زندگیمون تلاش خودمون بوده

ریالی از کسی کمک نگرفتیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan