noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 عنوان ذخیره طلا با مبلغ کم 437 بازدید | 19 پست بچه ها اینجا میتونید حتی با ۱۰۰هزارتومن هم طلا ذخیره کنید من خودم هرچندروز یکبار ۱۰۰تومن خرید میزنم که مشه معادل ۲۱میلی گرم درضمن همونجا هم میشه خرید هم فروخت اپلیکیشن میلی اینم کدمن دوست داشت وارد کنه مرسmilli-2cvws هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴 1403/08/04 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 قضیه افغانی چی بود ندیدم امروز یکی آگهی اجاره خونه گذاشت دیوار منم دیدم موقعیتش عالیه وگفتم نگهدار سه شنبه بیام آخه خودم شیرازم دخترم یزد گفتم اونجا دخترم دانشجوهست وشاغل من یه مدت برم پیشش آرامش داشته باشه خلاصه طرف گفت من سرهنگ بازنشستم وموردی نداره عصر دخترتون بیادخونه رو ببینه و.....بعد چنددقیقه تماس گرفتش که برا اطمینان بیشتر یه بیعانه بزن منم بس این اقا خوش برخورد بودش گفتم چشم ۵تومن بهش انتقال دادم بعد چنددقیقه گفت ببخشید خانومم هماهنگ میکنه برا دیدن خونه ودوباره زنگ زدکه خانومم میخواد حواله بگیره شما ۲۰بهم بزن ونزدم ومثلا خانومش تماس گرفت واون خواست گولم بزنه حتی با دخترم هماهنگ شدن برا دیدن خونه درنهایت من گفتم اصلا پشیمونم آخه یهو پروفایل وات دوتا رو نگاه کردم دیدم هردوافغانی ان وبه دخترم گفتم ازخونه تکون نخورونرو خونه کنسله و.....اونا هم گوشی رو دیگه خاموش کردن هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ملکه_جودا عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 1797 امروز یکی آگهی اجاره خونه گذاشت دیوار منم دیدم موقعیتش عالیه وگفتم نگهدار سه شنبه بیام آخه خودم شیرا ... واااای همین کم بود خدایا حالا چرا تاپیکرو پاککردن نمیذارن مردم مطلع بشن😡😡😡😡😡😡😡😡 اصفهان نصف جهان...
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 واااای همین کم بود خدایا حالا چرا تاپیکرو پاککردن نمیذارن مردم مطلع بشن😡😡😡😡😡😡😡😡 نمیدونم چرا حذفش کردن حتی عکس دوتاشونو گذاشتم اینم نگفتم اونی هم که خانم بود آقا بود تقلید صدای خانم میکرد هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ملکه_جودا عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 1797 نمیدونم چرا حذفش کردن حتی عکس دوتاشونو گذاشتم اینم نگفتم اونی هم که خانم بود آقا بود تقلید صدای خانم ... کلا بد زمونه ای شده خطرناک شدن افغانیا اصفهان نصف جهان...
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 کلا بد زمونه ای شده خطرناک شدن افغانیا این اونی که گفت سرهنگم هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 کلا بد زمونه ای شده خطرناک شدن افغانیا اینم اون به اصطلاح خانوم اگه خدای نکرده این دوتا دخترمو خفت میکردن چی هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ملکه_جودا عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 1797 اینم اون به اصطلاح خانوم اگه خدای نکرده این دوتا دخترمو خفت میکردن چی عزیزم شکایت نکردیخدا رحم کرده با پول تموم شده صدقه سر دخترت اصفهان نصف جهان...
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 عزیزم شکایت نکردیخدا رحم کرده با پول تموم شده صدقه سر دخترت آره همش میگم صدقه سر دخترم نه نکردم اصلا هنوز تنم میلرزه شوهرم خبرنداره که حماقت کردم وپول زدم بهشون نمیتونم پیگیر شم جریان رو فقط گفتم پول خواستن ندادم کنسل شده هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
ملکه_جودا عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 1797 آره همش میگم صدقه سر دخترم نه نکردم اصلا هنوز تنم میلرزه شوهرم خبرنداره که حماقت کردم وپول زدم بهشون ... خدا لعنتشون کنه بازم خداروشکر دخترت نرفت تنم لرزید قیافه هاشونودیدم اصفهان نصف جهان...
noجنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8894 خدا لعنتشون کنه بازم خداروشکر دخترت نرفت تنم لرزید قیافه هاشونودیدم به شوهرخواهرم نشون دادم گفت اولیه ازطالبانه چون کلاهشون با بقیه افغانها مغایرت داره وبدترشدم هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
سامانتا_ عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 9312 وای بدنم لرزید خداروشکر که خیر ازسرخانوادتون گذشته🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻خداامحافظ همه جونای سرزمینم باش
delbarejan عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 874 کاش شکایت میکردی پدرشونو درمیاوردی برای خونه دار شدن مامانم و سلامتیش یه صلوات میفرستی؟ مامانم و دخترم تمام زندگیم هستن خدایا برام حفظشون کن❤
ملکه_جودا عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 1797 به شوهرخواهرم نشون دادم گفت اولیه ازطالبانه چون کلاهشون با بقیه افغانها مغایرت داره وبدترشدم 😱😱😱جدیولی دیگه فراموش کن عزیزم بخیر گذشت. کوفت بخورن اصفهان نصف جهان...