2777
2789
عنوان

ذخیره طلا با مبلغ کم

437 بازدید | 19 پست

بچه ها اینجا میتونید حتی با ۱۰۰هزارتومن هم طلا ذخیره کنید من خودم هرچندروز یکبار ۱۰۰تومن خرید میزنم که مشه معادل ۲۱میلی گرم درضمن همونجا هم میشه خرید هم فروخت  اپلیکیشن میلی اینم کدمن دوست داشت وارد کنه مرس

milli-2cvws

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
قضیه افغانی چی بود ندیدم

امروز یکی آگهی اجاره خونه گذاشت دیوار منم دیدم موقعیتش عالیه وگفتم نگهدار سه شنبه بیام آخه خودم شیرازم دخترم یزد گفتم اونجا دخترم دانشجوهست وشاغل من یه مدت برم پیشش آرامش داشته باشه خلاصه طرف گفت من سرهنگ بازنشستم وموردی نداره عصر دخترتون بیادخونه رو ببینه و.....بعد چنددقیقه تماس گرفتش که برا اطمینان بیشتر یه بیعانه بزن منم بس این اقا خوش برخورد بودش گفتم چشم ۵تومن بهش انتقال دادم بعد چنددقیقه گفت ببخشید خانومم هماهنگ میکنه برا دیدن خونه ودوباره زنگ زدکه خانومم میخواد حواله بگیره شما ۲۰بهم بزن ونزدم ومثلا خانومش تماس گرفت واون خواست گولم بزنه حتی با دخترم هماهنگ شدن برا دیدن خونه درنهایت من گفتم اصلا پشیمونم آخه یهو پروفایل وات دوتا رو نگاه کردم دیدم هردوافغانی ان وبه دخترم گفتم ازخونه تکون نخورونرو خونه کنسله و.....اونا هم گوشی رو دیگه خاموش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز یکی آگهی اجاره خونه گذاشت دیوار منم دیدم موقعیتش عالیه وگفتم نگهدار سه شنبه بیام آخه خودم شیرا ...

واااای همین کم بود خدایا 

حالا چرا تاپیک‌رو پاک‌کردن نمیذارن مردم مطلع بشن😡😡😡😡😡😡😡😡

اصفهان نصف جهان...

واااای همین کم بود خدایا حالا چرا تاپیک‌رو پاک‌کردن نمیذارن مردم مطلع بشن😡😡😡😡😡😡😡😡

نمیدونم چرا حذفش کردن حتی عکس دوتاشونو گذاشتم اینم نگفتم اونی هم که خانم بود آقا بود تقلید صدای خانم میکرد 

کلا بد زمونه ای شده خطرناک شدن افغانیا

اینم اون به اصطلاح خانوم اگه خدای نکرده این دوتا دخترمو خفت میکردن چی

عزیزم شکایت نکردیخدا رحم کرده با پول تموم شده صدقه سر دخترت

آره همش میگم صدقه سر دخترم 

نه نکردم اصلا هنوز تنم میلرزه 

شوهرم خبرنداره که حماقت کردم وپول زدم بهشون نمیتونم پیگیر شم جریان رو فقط گفتم پول خواستن ندادم کنسل شده 

آره همش میگم صدقه سر دخترم نه نکردم اصلا هنوز تنم میلرزه شوهرم خبرنداره که حماقت کردم وپول زدم بهشون ...

خدا لعنتشون کنه بازم خداروشکر دخترت نرفت تنم لرزید قیافه هاشونو‌دیدم

اصفهان نصف جهان...

خدا لعنتشون کنه بازم خداروشکر دخترت نرفت تنم لرزید قیافه هاشونو‌دیدم

به شوهرخواهرم نشون دادم گفت اولیه ازطالبانه چون کلاهشون با بقیه افغانها مغایرت داره وبدترشدم