2777
2789
عنوان

میگن خودتو نباز میترسم

64 بازدید | 7 پست

کنکوریم 

میخوندم از تابستون ولی متوجه شدم روش خوندنم اشتباهه یه هفته اس تقریبا درستش کردم و نشستم خوندم وقت نکردم تست زیاد بزنم مثلا ۹۰ تا اینا شد تو کل هفته یعنی از همه مبحث ها هنوز تست نزدم 

اومدم یه سری سوال حل کردم درصدی یکم حوصله نداشتم  همینحوری میزدم بعد دردصم یه عدد بد دراومد

قردا ازمون دارم اعصابم واقعا ناراحته این همه خوندم این هفته بعد اینطوری زدم 

اکثر بچه ها همینطوری میشن اونی برنده س که خودشو نبازه و تا آخر ادامه بده

میشه یعنی؟

واقعا الان یه هفته اس هر لحظه این کتابو گذاشتم حلوم‌میخونم 

تست کم زدم قبول دارم و اونم خیلی تاثیر داره ولی الان قردا ازمون دارم اعصابم به شدت به ریخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یعنی؟واقعا الان یه هفته اس هر لحظه این کتابو گذاشتم حلوم‌میخونم تست کم زدم قبول دارم و اونم خیل ...

فردا آزمون داری کنکور که نداری

آزمون برا همین شناخت اشتباهاس

این تجربه میشه برات برا آزمون بعدی

الان هر کی به یه نحوی از خودش راضی نیست اونی موفقه که دست از کمالگرایی بکشه و از اشتباهاتش درس بگیره پیشرفت کنه نه اینکه با فکر کردن به اشتباهات جلوی موفقیت خودشو بگیره

یه چیزی میدونستن که گفتن شکست مقدمه پیروزیه

فردا آزمون داری کنکور که نداریآزمون برا همین شناخت اشتباهاساین تجربه میشه برات برا آزمون بعدیالان هر ...

آزمونمو دادم درصدم بهتر شده نه خیلی شاید کیرسیدم تست بزنم بهترم میشد فقط میخوام تلاش کنم ولی یچیز سختی مثلا یکی رو میبینم الان درصدش خوبه یکم اذیت میشم مقایسه میکنم یجورایی

فقط میدونم من باید بخونم آروم آروم درصدم بره بالا یهو نمیره اون بالا ولی فقط استمرار 

آزمونمو دادم درصدم بهتر شده نه خیلی شاید کیرسیدم تست بزنم بهترم میشد فقط میخوام تلاش کنم ولی یچیز سخ ...

دست بالای دست بسیار است هر چقد خوب باشی یکی بهتر از تو پیدا میشه که با مقایسه ش با خودت احساس ناکافی بودن کنی

پس بهتره مقایسه رو بزاری کنار

دست بالای دست بسیار است هر چقد خوب باشی یکی بهتر از تو پیدا میشه که با مقایسه ش با خودت احساس ناکافی ...

ممنونم بابت صحبت هاتون 

کاش از تابستون مدل درسخوندنم رو هوش میکردم اون موقع فکر میکردم خیلی خوب دارم میخونم ولی اگه از اون موقع عوض کرده بودم خیلی خفن تر میشد  الانم دیر نیست میشه