2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام هیچی

کسی میدونه سامانه ثبت نام خودرو کی باز میشه برای مادران

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما گرفتیم ماه پیش فرزند سوم۱۲۰

جدی چه جالب فکر میکردم تبلیغاتی باشه

چقدر قسطشه و چندساله است بازپرداختش؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

ما گرفتیم ماه پیش فرزند سوم۱۲۰

بانک ب شما گفت اقساط رو چجوری پرداخت کنید دوباره واس شما یه کارت جدا بارکردن بعدا کارت رو بشما ندادن فقط گفتن پول همراه بریزید داخل اون کارت؟

جدی چه جالب فکر میکردم تبلیغاتی باشهچقدر قسطشه و چندساله است بازپرداختش؟

شش ماه تنفس داره بعدشم ماهی دومیلیون ودویست

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
بانک ب شما گفت اقساط رو چجوری پرداخت کنید دوباره واس شما یه کارت جدا بارکردن بعدا کارت رو بشما ندادن ...

نه به ماگفتن از شش ماه دیگه اقساط رو بپردازید ریختن به حساب شوهرم اونم به من انتقال داد 

شش ماه تنفس داره بعدشم ماهی دومیلیون ودویست

خیلی ممنون

ن بابا ب ما گفتن ماهی ۱۴۰۰ اونم از سال ۱۴۰۶گفتن باید پرداخت کنید

فرزند چندم ؟اشتباه نمیکنی کلا شش ماه تنفس داره ها 

نه به ماگفتن از شش ماه دیگه اقساط رو بپردازید ریختن به حساب شوهرم اونم به من انتقال داد

آخه امروز ب شوهرم گفتن باید بیای بانک رفت دوباره یه کارت دیگ واسش ب اسم شوهرم باز کردن ولی کارت رو ب شوهرم ندادن گفتن همراه پولو بریزید ب این شماره کارت تعجبم اینه چرا کارت روندادن بهمون