2777
2789
عنوان

بارداری با اصلاح سبک تغذیه🤰🏼

98 بازدید | 12 پست

سلام دخترا من دو بار ivf رفتم و نشد و دیگه نمیخوام با دوا و درمان شیمیایی پیش برم داغون شدم،چند وقته میشنوم هستند کسانیکه با اصلاح سبک تونستند باردار شن ،مثلا فلورا تاجیک رو خیلی شنیدم اما پیجشو تو اینستا پیدا نکردم یا ماماهای دیگه خواستم ببینم شما هم تجربه ای شنیدین یا خودتون داشتین؟من شروع کردم هرروز پیاده روی و شبها از ۸شب تا صبح ساعت ده فستم هم وزن کم میکنم هم حس سبکی دارم.اگه چیزی شنیدین بگین شاید به کسی کمکی کنه😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

میگن لبنیات قطع شه 

قند و شکر قند سه 

هر روز پیاده روی 

قبل ساعت ده شب خواب 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن لبنیات قطع شه قند و شکر قند سه هر روز پیاده روی قبل ساعت ده شب خواب

لبنیات و حذف کنم دیگه از پوکی استخوان میمیرم🤕 چون کمبود کلسیم دارم ،البته مصرفم خیلی کمه در حد پنیر و گاها ماست و کشک🥺 اره منم قند و شکر و کارخانه ای و فست فودی رو شنیدم.کلا سبک سالم خوری و ارگانیک خیلی خوبه😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

من برا بچه دومم ۱۳سال باردارنشدم دقیقا یادمه که از دوماه قبلش با شوهرم تفریحی دوچرخه سواری کردیم ونمیدونم بخاطر اون باردارشدم یا چیز دیگه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من برا بچه دومم ۱۳سال باردارنشدم دقیقا یادمه که از دوماه قبلش با شوهرم تفریحی دوچرخه سواری کردیم ونم ...

چقدرجالب😍 دوچرخه سواری ورزش خیلی خوبیه و اینکه چون فکرتو رها کردی میتونه باشه خدا حفظشون کنه فرزندانتو😍

چقدرجالب😍 دوچرخه سواری ورزش خیلی خوبیه و اینکه چون فکرتو رها کردی میتونه باشه خدا حفظشون کنه فرزندا ...

ممنونم عزیزم ولی مطمئنم که اون بود فقط وگرنه اداب غذا خوردنم هیچ تغییری نکرد

اگه چاق هستی یا اضافه وزنت زیاده، حتما کم کن که تاثیر زیادی داره. صبحا گرمی بخور. بعضیا میگن با ...

اره اضافه وزن پیدا کردن بعداز اونهمه امپول و دارو🤕،دقیقا باید سردی رو حذف کنم و برم سراغ گرمیجات🌷

ممنونم عزیزم ولی مطمئنم که اون بود فقط وگرنه اداب غذا خوردنم هیچ تغییری نکرد

یه ورزش هوازی خوب بله میتونه همون باشه😍 ورزش هوازی و قدرتی برای فعال شدن تخمک گزاری و تخمدانها عالیه

یه ورزش هوازی خوب بله میتونه همون باشه😍 ورزش هوازی و قدرتی برای فعال شدن تخمک گزاری و تخمدانها عالی ...

آره احتمالا همین بوده 👍

آره احتمالا همین بوده 👍

خدا رو هزار مرتبه شکر نتیجه خوبی گرفتی🙏🏻،یعنی میشه منم بارداری طبیعی و بدون استرس رو تجربه کنم،دعام کن اگه به صلاحمه بشه🥺ممنونم از همراهی ت مهربون😍

خدا رو هزار مرتبه شکر نتیجه خوبی گرفتی🙏🏻،یعنی میشه منم بارداری طبیعی و بدون استرس رو تجربه کنم،دعا ...

ان شاالله خدا خودش دامنتو سبز میکنه نگران نباش تو هرکاری مصلحتی خوابیده