سلام دخترا من دو بار ivf رفتم و نشد و دیگه نمیخوام با دوا و درمان شیمیایی پیش برم داغون شدم،چند وقته میشنوم هستند کسانیکه با اصلاح سبک تونستند باردار شن ،مثلا فلورا تاجیک رو خیلی شنیدم اما پیجشو تو اینستا پیدا نکردم یا ماماهای دیگه خواستم ببینم شما هم تجربه ای شنیدین یا خودتون داشتین؟من شروع کردم هرروز پیاده روی و شبها از ۸شب تا صبح ساعت ده فستم هم وزن کم میکنم هم حس سبکی دارم.اگه چیزی شنیدین بگین شاید به کسی کمکی کنه😍
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن لبنیات قطع شه قند و شکر قند سه هر روز پیاده روی قبل ساعت ده شب خواب
لبنیات و حذف کنم دیگه از پوکی استخوان میمیرم🤕 چون کمبود کلسیم دارم ،البته مصرفم خیلی کمه در حد پنیر و گاها ماست و کشک🥺 اره منم قند و شکر و کارخانه ای و فست فودی رو شنیدم.کلا سبک سالم خوری و ارگانیک خیلی خوبه😍
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤