توروخدا همه چیز زندگیتونو جیک و پوک تونو به شوهرتون نگین با خودتون نگین محرمه چمیدونم دلش بد نمیشه فراموش میکنه و این حرفا اینا همش دروغه مردا هیچی رو یادشون نمیره که هیچ دائم سرکوفتم میزنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=358079523]موافق با پنهان کاری هستین ؟ اگه اون ازتون مخفی بکنه همه چی رو چطور ؟ ادم باید جنبه ...
ولی استثنا هم هست
من همه چی زندگیمو به خالم گفتم و هیچوقت سواستفاده نکرده
هر کی باتوجه به اعتمادش ادامه میده زندکیشو
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
ما با طایفه مادری قطع رابطه هستیم و از اول هم بهش گفتیم که هی نگه بریم و بیایم و...
حالا تکون میخوره بهم میگه بی کس و کار 😞
شما فلانین، بهمانین.. فقط چرت و پرت میگه
وصیت من به شما: همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨 اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
مردا جنبه ندارن تازه فهمیدم بهترینشون هم جنبه ندارن همچین میزنن تو سرت که میفهمی چه اشتباهی کردی
کلی حرف نزنیم بهتره
اگه اینجوری باشه تو جمع دوستامم برای کل زن ها نسخه میپیچن ولی من قبول ندارم
ادم بد و خوب داریم
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
کلی حرف نزنیم بهترهاگه اینجوری باشه تو جمع دوستامم برای کل زن ها نسخه میپیچن ولی من قبول ندارمادم ب ...
آره اینک درسته اول که میگفت عیب نداره مهم منم که دوستت دارم هر جوری باشی دوستت دارم هر کاری کرده باشی دوستت دارم حالا کل برنامه هام حذفه از تو گوشی هر شبم گوشیم چک میکنه انگاری من دارم بهش خیانت میکنم
آره اینک درسته اول که میگفت عیب نداره مهم منم که دوستت دارم هر جوری باشی دوستت دارم هر کاری کرده با ...
متاسفانه شاید مشکل داسته باشه
کاش برید مشاوره اینجوریمیتونید زندگی تونو خوب کنید