2777
2789
عنوان

شبم رو خراب کرد گرفت خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 41 پست
چقدر بدم میاد ازین مردامنم امشب شبم خراب شد و اون خوابه و من بی اعصاب.چرا آنقدر بیخیالن

اینقدر بهم ریختم هم دیشب هم امشب خودشم راحت گرفت خوابید خدا ازش نگذره

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

[QUOTE=358079523]موافق با پنهان کاری هستین ؟ اگه اون ازتون مخفی بکنه همه چی رو چطور ؟ ادم باید جنبه داشته باشه 

هیچکس محرم اسرار نیس ادم اگر از تنهایی هم دق کنه نباید ب کسی اعتماد کنه همچی رو بگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافق با پنهان کاری هستین ؟ اگه اون ازتون مخفی بکنه همه چی رو چطور ؟ ادم باید جنبه داشته باشه به این ...

مردا جنبه ندارن تازه فهمیدم بهترینشون هم جنبه ندارن همچین میزنن تو سرت که میفهمی چه اشتباهی کردی 

[QUOTE=358079523]موافق با پنهان کاری هستین ؟ اگه اون ازتون مخفی بکنه همه چی رو چطور ؟ ادم باید جنبه ...

ولی استثنا هم هست

من همه چی زندگیمو به خالم گفتم و هیچوقت سواستفاده نکرده

هر کی باتوجه به اعتمادش ادامه میده زندکیشو

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

اره واقعا بی جنبه هستن ــ

ما با طایفه مادری قطع رابطه هستیم و از اول هم بهش گفتیم که هی نگه بریم و بیایم و... 

حالا تکون میخوره بهم میگه بی کس و کار 😞

شما فلانین،  بهمانین..  فقط چرت و پرت میگه 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
بهش بگو کار اونم زشت بوده باید جنبشو داشته باشه باید رفیق بودن بلد باشه شما تا اخر عمر همو دارین

دائم بهم شک داره خوب من اگه نمی‌خواستم باهات زندگی کنم که میزاشتم میرفتم پس چرا اینجوری می‌کنی الانکه کنارتم پس انتخابم تو بودی

مردا جنبه ندارن تازه فهمیدم بهترینشون هم جنبه ندارن همچین میزنن تو سرت که میفهمی چه اشتباهی کردی

کلی حرف نزنیم بهتره

اگه‌ اینجوری باشه تو جمع دوستامم برای کل زن ها نسخه میپیچن ولی من قبول ندارم

ادم بد و‌ خوب داریم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

ولی استثنا هم هستمن همه چی زندگیمو به خالم گفتم و هیچوقت سواستفاده نکردههر کی باتوجه به اعتمادش ادام ...

به شوهر نباید گفت اشتباه محضه چون دائم الشک میشن حتی اگه پاک‌ترین باشی

کلی حرف نزنیم بهترهاگه‌ اینجوری باشه تو جمع دوستامم برای کل زن ها نسخه میپیچن ولی من قبول ندارمادم ب ...

آره اینک درسته اول که می‌گفت عیب نداره مهم منم که دوستت دارم هر جوری باشی دوستت دارم هر کاری کرده باشی دوستت دارم حالا کل برنامه هام حذفه از تو گوشی هر شبم گوشیم چک میکنه انگاری من دارم بهش خیانت میکنم

من از گذشتم به همسرم گفتم اما تا حالا سر کوفت نزده...فقط گاهی میگه دوسم نداری اما من دوستت دارمبچگی ...

خوب اینم فکر میکنه من هنوز به اون فکر میکنم تمام برنامه هامو حذف کرده از روبیکا بگیر تا اینستا اینکه هیچ هر شب سرش تو گوشی منه 

آره اینک درسته اول که می‌گفت عیب نداره مهم منم که دوستت دارم هر جوری باشی دوستت دارم هر کاری کرده با ...

متاسفانه شاید مشکل داسته باشه

کاش برید مشاوره اینجوری‌میتونید زندگی تونو خوب کنید

دائم بهم شک داره خوب من اگه نمی‌خواستم باهات زندگی کنم که میزاشتم میرفتم پس چرا اینجوری می‌کنی الانک ...

ببین هر وقت شک کرد بزن زیر گریه اینا بگو دیونم کردی همش بهم شک داری انگار من فلانم اینا دلش بسوزه شاید جواب داد

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
[QUOTE=358079523]موافق با پنهان کاری هستین ؟ اگه اون ازتون مخفی بکنه همه چی رو چطور ؟ ادم باید جنبه ...

آخ کاش اون روز زبونم لال میشد و هیچی بهش نمیگفتم چندین ماهه رابطه هامونم با فامیل قطع کرده