2777
2789
عنوان

شما بودین با خواستگارتون ازدواج می‌کردید یا با اکستون😢

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 21 پست
۲۱ اونا ۲۴ و ۳۰

چرا جدا شدی از اکست؟

شرایط شغلی کدوم بهتره 

کدومو دوس داری 

سنت زیاد نیست میخاستم بگم اگه سنت زیاده برو سمت کسی که میخادت و اومده جلو بالاخر نقد بهتر از نسیه ست😕

در ضمن اگه میخای به اکست فرصت بدی بهش بگو یه هفته بهت فرصت میدم 

و تو یه هفته از خواستگارت زمان بخاه برای فکر کردن اگر اکست حرکتی نزد ازدواج کن

ببین کدومش شرایط زندگی داره.  اگه بقول خودت اکست سربازی نرفته، کار نداره و نمیتونه یه مراسم واست بگیره و خونه اجاره کنه یا بخره، اصلا بهش فکر نکن که وقتی زیر یه سقف بری عشق و عاشقی از سرت میپره!  حتی اگه خواستگارتو رد کردی بازم اکستو قبول نکن اگه شرایطی که گفتمو نداره.

بعدش اگه تورو میخواد چرا بهش میگی اکس؟؟؟  پسرا عادتشونه تا میبینن دوس دختر سابق میخواد شوهر کنه میفتن به گریه.  ولی همش زودگذره و از رو بچگیشونه!

و اینکه اگر خانوادش راضی نیستن و تورو نمیخوان به هیچ عنوان قبول نکن! اونایی که با خواست خانواده و هزارجور مراسم و احترام ازدواج کردن الان کلی اختلاف دارن با خانواده شوهر، دیگه چه برسه به اینکه با کسی ازدواج کنی که خانوادش به زور میان خواستگاری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدا شدی از اکست؟شرایط شغلی کدوم بهتره کدومو دوس داری سنت زیاد نیست میخاستم بگم اگه سنت زیاده برو ...

شرایط شغلی تقریبا یکیه 

فعلا اکسم کاری نمیتونه بکنه تا درسش تموم نشده تا یک سال آینده 

باور دارم که من میتونم😍
شرایط شغلی تقریبا یکیه فعلا اکسم کاری نمیتونه بکنه تا درسش تموم نشده تا یک سال آینده

دیگه به خودت بستگی داره در حد نامزدی نمیتونه جلو بیاد ینی؟

واقعا اینجا جای پرسیدن این سوال نیست چون احساس تو خیلی مهمه ممکنه ما نتونیم درکش کنیم من خودم همسن توام اگه تو شرایط تو بودم واقعا گیج میشدم 

اگه برات واقعا مهمه برو پیش روانشناس ازش کمک بخاه

دیگه به خودت بستگی داره در حد نامزدی نمیتونه جلو بیاد ینی؟واقعا اینجا جای پرسیدن این سوال نیست چون ا ...

نه اصلا نمیتونه پدر مادرش الان نمیرن خواستگاری 

باور دارم که من میتونم😍