2777
2789
عنوان

نذری🙂

260 بازدید | 36 پست

سلام دوستان راستش یه همفکری میخواستم

ما هرسال شب آخر ماه صفر نذر شام داریم 

بعد الان تو این سه سال که انجام دادیم همش مرغ بوده 😄 به یه روش درست میکردیم حالا امسال گفتیم یه تنوع بدیم 

به نظرتون گوشت یا مرغ کدوم بهتره 

خب چه غذاهایی میپزن با این دوتا برای نذر 

غیر ازینا هم اگه میونین بگین 😌 

به فکر خودم که چیزی نمیرسه 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

فسنجون و شامی

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرمه

عدس پلو 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

نذرتون قبول عزیزم😍

ما دیشب یه جا دعوت بودیم نذریشون لوبیا پلو‌ بود بعد زیرشم گوشت پخته شده بود انقدر خوشمزه بود جاتون سبز که رفتم دستورشو‌ پرسیدم😁😁😁 گفتن گوشت رو با زعفران و دارچین و هل و رب گوجه‌ و نمک و... ادویه های معمولِ دیگه پختنش😩😊

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....