یه مدت خیلی طولانیه حداقل تو هفته سه بار خواب یکی از پسرای فامیلمون رو میبینم و برام عجیبه که چرا انقدر خوابشو میبینم در حالی که اصلا باهاش ارتباط ندارم و بهش فکر نمیکنم و حتی زیاد نمیبینمش دیگه خسته شدم واقعا خیلی اذیتم چیکار کنم به نظرتون محتوای خوابامم همش ازدواج و این چرندیات به شکل های مختلفه
منم مجردی خبر ازدواج همسرمو دیدم حتی اسم خانومم بهم گفتن تو خواب کلی گریه کردم ناراحت شدم.اما بیدار شدم تعجب کردم.بعد چند ماه خودم باهاش ازدواج کردم😂😂😂😂
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام در رابطه با کنکور میشه کمکم کنید من فقط یه منبع دارم به نظرتون با یه منبع میشه خوند و موفق شد و من از سال دهم تق و لق خوندم و زیاد نخوندم یعنی نزدیک به صفر از الان با اراده و واقعی شروع کنم میشه ؟