2777
2789
عنوان

دیدن خواب همسر آینده بااین کار

325 بازدید | 16 پست

سلام بچها یه کاری هست که انجام میدن همسر ایندشونو توی خواب میبینن چنددرصد واقعیت داره ؟؟و اینکه اگر کسی تجربه کرده بلده بیاد بگه کدوم سوره هاست و چند بار باید خونده بشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چند تا سوالمثلا اگه یه پیرزن بدون شوهر بخونه چی میبینه؟اگه خانم متاهل بخونه هم میشه؟

لنتی تو لحظه چجوری اینا اومد به ذهنت😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

وای اینو گفتی😂😂😂ما نوجوون بودیم یه شب جمع شدیم این کارو کردیم فک کنم بعدش باید رو به قبله به پهلوی راست یا چپ بخابی یه همچین چیزی بود درست یادم نیست صحیح بیدار شدیم هیچکس سرجاش نبود اینقدر غلت زده بودیم تو خواب 😂😂 هیچکس هم خواب ندید

اگه اینجوری هست دیگه خواستگاری های بی مورد هم ول میشه .دیگه همه چی مشخصه.آشنا شدن و سنجیدن هم ول میش ...

نه بابا چه ربطی داره ولی خی خیلیا میگفتن انجام دادن همون شده