بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به خدا همین بود🤣 یه روز من امتحان حرفه و فن داشتم برف تا کمر اومده بود راهم هم دور بود گریه کردم گفتم من نمیرم بابام گفت دنبال بهونه ای امتحانو بپیچونی نری با کتک راهیت میکنم. به خدا تا مدرسه برسم بی حس شده بودم تا مدتها انگشتای پام حس نداشت🤣
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
اره با مو سر کار داشتن الان بچه ها مواد میکشن تو مدرسه
من یادمه تا سوم دبیرستان ناخونامونو چک میکردن سیبیلامون میشمردن حق نداشتیم شلوار دیگه جز اون گشاد بی مصرفای خودشون بپوشیم به خدا دلم برا هم نسلای خودم میسوزه تازه یادمه دوستم تب داشت شدید امتحان داشتیم گفت زنگ بزنید مادرم بیاد منو ببره معلممون گفت خودتو داری لوس میکنی کلی هم فحشش داد آخر سر دوستم بیهوش شد زنگ زدن اولیاش اومدن🤦♀️