2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لوبیا را بذار خیس بخوره چند ساعتی ابشوعوض کن چندبار

بعد پیازداغ کن و رب بزن بذار سرخ بشه باحرارت کم 

بعد لوبیاها رابذاربجوشه 

دیگه نمک وادویه و.....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من ی دور میذارم بپزه اب کدرشو میریزم دور . میشورم لوبیا رو بعد پیاز داغ میگیرم ادویه میزنم و دو قاشق رب بعد ک تفت خوردن لوبیا رو میریزم . هرکس ی جور درست میکنه من توش بلغور هم میریزم برا لعابش و خوشمزگیش . 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

لوبیا رو بریز زودپز

یک ساعت ونیم تا دوساعت بزار قشنگ بپزه

بعد همون بزیر قابلمه بزار رو شعله کم

براش پیاز داغ درست کن،یه قاشق رب هم به پیاز داغ بزن

بانمک وفلفل

بزار قشنگ جا بیفته

نوشجان

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

دوروز خیس بده بعد بریز تو قلبلمه شعله کم سه ساعت بپزه بعد پیازداغ کن ادویه بزن رب گوجه بزن بریز تو لوبیا کمی شعله بیار بالا آبش سفت شه خاموش کن

اگر میخوای زیاد حلیم بده جوپرک رو آرد کن دوقاشق بریز تو آبش 

لوبیات خیس خورده باشه اول پساز رو تفت بعده بعد آب‌جوش اضافه کن و لوبیا ها رو یه نیم ساعت ک پخت رب اض ...

اوووووخچه سختش کردی بابا ،یه خوراک لوبیا که آنقدر ناز و نوز نداره ،بزار بپزه ،پخت پیاز سزچرخ کرده و رب تفت داده و زردچوبه اضافه کن ،تمام

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

لوبیارو از قبل خیس میکنم بعد داخل قابلمه پیاز رنده درشت میزنم تفت میدم کمی بعد سیب زمینی اضافه میکنم باقارچ اوناهم تفت خوردن ادویه و نمک یه قاشق ارد برا لعابش ( یا اگه نداشتی یه سیب زمینی درسته بنداز که اخرش دربیاری له کنی بریزی داخل قابلمه )ورب قشنگ تفت میدم بعدم لوبیا واب میریزم میذارم بپزه