2777
2789
عنوان

خانم های متاهل خونه مامانتون چقدر کمک میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_سبحان7  

سلام مامان سبحان جان عزیزم

ببخشید باعث زحمتت شدم

میخواستم توی تاپیک پس انداز ازت بپرسم گفتم شاید بچه ها اذیت بشن

سوال داشتم راجب بانکت عزیزم 

میشه کامل راهنماییم کنید ممنون میشم

راستش من هیچی از بانکت نمیدونم ، توی پیامهای بچه ها متوجه شدم ک نرم افزاری هست برای خرید طلای انلاین مث میلی، ب اسم بانکت😁😂🤍

موقع خرید سودش چند درصده 

موقع فروش چقدر؟ 

قابل اطمینانه؟ 

من میلی طلاسی رو هم دارم بنظرتون ب کدوم یکی میشه اعتماد بیشتری کرد؟ 🙏💜

@مامان_سبحان7 سلام مامان سبحان جان عزیزمببخشید باعث زحمتت شدممیخواستم توی تاپیک پس انداز ازت بپرسم ...

سلام عزیزم ، من خودم از هیچ کدوم از این اپلیکیشن ها خرید نداشتم و از همین پیام های بچه ها متوجه شدم چطوری هستن

بانکت هم ظاهرا مثل همون ها هست فقط نکته ای که دوستان میگفتن این بود که مثل اینکه بانک مهر ایران پشتوانه اش هست و کارمزد کمی هم داره .

سلام عزیزم ، من خودم از هیچ کدوم از این اپلیکیشن ها خرید نداشتم و از همین پیام های بچه ها متوجه شدم ...

ممنون عزیزم از راهنماییت💖

یک سوال دیگه ام داشتم عزیز درخواست دوستی هم بهتون دادم ولی موردی نداره همینجا میپرسم

میخواستم از بانک ملت وام بگیرم

شرایطشو شما میدونی عزیز؟ 

افتتاح حساب  انلاین هم داره مثه بلو و ویپاد یانه؟ 

تا چقدر وام میدن و شرایطش چیه ضامن چیا میخواد

شما اطلاع دارین عزیز؟ 

ممنون عزیزم از راهنماییت💖یک سوال دیگه ام داشتم عزیز درخواست دوستی هم بهتون دادم ولی موردی نداره همی ...

خواهش میکنم عزیزم .

عزیزم من از بانک ملت فقط یک وام چند سال پیش از طرف محل کارم گرفتم که هنوز هم اقساطش مونده .

و اطلاع دقیقی از شرایط وامش ندارم ولی میدونم که بانک ملت هم بیشتر کارهاش اینترنتی هست .