2777
2789
عنوان

خانم های متاهل خونه مامانتون چقدر کمک میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا یک روز درمیان با پسرم میرم هفته ای یا ۱۰روز یه بار هم با شوهرم، کمک هم اکثرا هیچی چون مامانم ...

بچت کوچیکه عزیز یانه؟ 

جدی واقعا مامانت نمیزاره کمک بدی 

مامانم من هرکار میکنم بازم اخرش از من ادم بدتری نیست🥲

نمیدونم مشکلش چیه دقیقا بامن

میشه بگی در چه حد؟ غذا هم درست میکنه ؟ مامانت قدر دانش هست یا نه مث من دستش نمک نداره؟

اخه خواهر من شرایطش فرق داره مث متأهلا نیس😂شوهرش ۲۰ روز ماه سرکاره بخاطر همین اینجاس ولی وقتیم با شوهرش میاد فرقی نمیکنه

غذا نه ینی مامانم کلا نمیذاره ولی ظرف و اینا چرا یا کلا خیلی کارای بیرونمونو انجام میده

نه والا زیادم دستش نمک نداره مث وظیفه شده

اگه خونه باشن هفته ای یکبار اگه نباشن دوهفته ای یکبار ،هروقت آهر هفته باشه و تهران باشن میریم ،یه ناهار یا شام هستیم و برمیگردیم ،معمولا غذارو مادرم درست میکنه پدیرایی و ظرفا رو ما خواهرا انجام میدیم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حداقل هفته ایی یه بار ....هرچقدر نیاز باشه کمک میکنم ...مادره غریبه که نیست

مامان من اگه یخورده کار کمتر کنی براش 

باهام اخم و تخم میکنه 

صحبت نمیکنه 

یا سرد برخورد میکنه 

خب بابا منم شاغلم منم بچه دارم 

یک روز میرم اونجا دلم میخواد راحت باشم یکم استراحت کنم🥺🤦‍♀️

کمک نمیدم کارای خودمم بزور میکنم😑 کمکم نمیخواد مامانم مگه اینکه بریم خونش ظرفارو بشورم

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

من مجردم بودم زیاد کار نمیکردمدر حد گاهی ظرف بشورم و اتاقمو مرتب کنمالانم اصلا نمیزاره گاهی ظرف میشو ...

خدا خیرشون بده

مامان من ک فک میکنه من بردشم

یکسره هم میگه بچه اوردم ک کمک حالم باشه☹️

کمک نمیدم کارای خودمم بزور میکنم😑 کمکم نمیخواد مامانم مگه اینکه بریم خونش ظرفارو بشورم

دقیقا منم هم شاغلم هم بچه کوچیک 

هم کلی کار خونه خودم

دیگه توانی برام نمیمونه 

ولی بازم کمک میدم قدر نمیدونه مامانم ک

مامان من اگه یخورده کار کمتر کنی براش باهام اخم و تخم میکنه صحبت نمیکنه یا سرد برخورد میکنه خب بابا ...

مامان من اصلا اینطور نیست خودم کار میکنم تازه سرم غر میزنه مگه کارگری میایی میری آشپزخونه بیا یه کم بشین ولی من چون دلم میخواد کمک میکنم

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بچه هات کوچیکن؟ مامانت برای کمک کردن و نکردن چیزی نمیگه بهت؟

بزرگه سیزده سالشه کوچیکه پنج

مامانم میگه دوهفته یه بار میای اونم میخوای کار کنی دلش نمیاد ولی خودشم سرحال نیست منم دلم نمیاد کمک نکنم

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان