2821
2789

مگه خودم چمه؟ 

کسی هست مثل من باشه ، همه چیو تو خودش بریزه و خودشو همیشه شاد نشون بده و همه فکر کنن بی غم ترین آدم دنیاست؟ 

ولی کسی ندونه چ‌ دردایی تحمل میکنه؟ 

فقط خودشو خدا ....🖤

خیلی سخته مگه نه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به هیچکس هیچی نمیگم و معتقدم اندازه خدا کسی کاری از دستش برنمیاد و همیشه اعتماد کردم بهش و میکنم و نمیزارم حالم بد بمونه

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

من مینویسم

راه خوبیه برام و منو آروم میکنه 

و اینک ی شخصیت خیالی برا خودم ساختم و مواقعی ک خیلی دلم پره و یا کلا نیاز دارم با اون میحرفم

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

منم همینجوریم،۹۰ درصده مواقع اصن نمیخام ک حرف بزنم با کسی،بقیه ی مواقع دلم میخاد با یکی حرف بزنم ولی میبینم حوصله ندارم ب خودم میگم مثلن بگم چی میشه؟اون کاری میتونه برام بکنه؟و دوباره همون روال رو درپیش میگیرم،علاوه بر اون اصلن یادم نمیاد پیش کسی گریه کرده باشم...حتا مامانم

برا همین همه فک میکنن من چق شاد و بی غمم🚶🏼‍♀️ی روز رفتم چشم پزشکی،اقاعه گف مشخصه فشار روانیه زیادی روته، مامان بابام پشماشون ریخته بود همش میگفتن تو چ غمی داری اخه؟حصله ام ندارم توضیح بدم نصف این فشار روانی ب خاطر اوناس😂💔

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
2825
2823
2791
2779
2792