2777
2789
عنوان

اونایی که کیست تخمدان دفع کردن بیان

1155 بازدید | 16 پست

خانما من یه کیست فولیکولی با سایز ۳۸ میل داشتم دکتر گفت با پری دفع میشه امروز پریود شدم خون ریزی شدید و غلیظ دارم تخمدان راستمم تیر میکشه گاهی  قبلا اینجوری نبود یعنی داره دفعه میشه کیستم؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ پریود شدی؟ کیتت ک هاله داشت اونروز😮‍💨💔

سلام گلم قربونت تو خوبی . آره متاسفانه ،بتا هم دادم 38 بود عددش گفتم میره بالاتر که نرفت پریود شدم 😓

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

این درد تخمدانتم اره از همونه..من زیاد سابقه کیست داشتم جوری نیست ک کیست ب شکل خاصی دفع بشه فقط خونر ...

آها یعنی لخته اینا دفع نمیشه؟من همین روز اول پریود قبل اینکه خونریزی کنم یه لخته بزرگ اندازه دو تا نخود ازم اومد بعدش خون ریزی شروع شد فکر کردم کیسته 

[QUOTE=358117892]سلام گلم قربونت تو خوبی . آره متاسفانه ،بتا هم دادم 38 بود عددش گفتم میره بالاتر که نرفت پریود شدم  ...[/QUOTE

روز چند سیکلت دادی؟ از شوهرت مطمئنی ک ازمایشاش نرماله؟ ببین اکثرا وقتی بتا بالا نمیره ینی نطفه ضعیف بوده.تو ک اوضاعت خوب بود شوهرتم چک کن .ی ازمایشگاه خوب بفرستش

ما خودمون ی ازمایشگاه معمولی رفتیم پارسال هممههه چیشو عالی زده بود ولی امسال ی جای خوب دادیم دیدیم تحرکش افتضاحه و در اصل ب خاطر اونه ک نمیشه وگرنه من فولیکول خوب دارم همیشه

آها یعنی لخته اینا دفع نمیشه؟من همین روز اول پریود قبل اینکه خونریزی کنم یه لخته بزرگ اندازه دو تا ن ...

بضیا ک کیستشون بزرگ باشه شاید لخته هم دفع کنن بخاطر فشار و التهاب کیست ولی مطمئن باش ک رفع شده کیستت دیگه

من حتی ۵ سانتیم داشتم بدون لخته از بین رفت خودش تو پریودی

[QUOTE=358117892]سلام گلم قربونت تو خوبی . آره متاسفانه ،بتا هم دادم 38 بود عددش گفتم میره بالاتر که ...

آره دکترمم همینو گفت قراره بفرسته اینبار مرکر ناباروری ابن سینا ازش آزمایش بگیرن ببینم چه خبره اگه ضعیف بود آی یو آی کنه

روز موعدم آزمایش دادم 

شمام تهرانی؟اگه آره اون مرکزی که شوهرت آزمایش داد رو به منم بگو اسمشو 

بضیا ک کیستشون بزرگ باشه شاید لخته هم دفع کنن بخاطر فشار و التهاب کیست ولی مطمئن باش ک رفع شده کیستت ...

خب خدارو شکر بخدا همش نگران بودم میگفتم اینم اضافه نشه به مشکلام🤦

ازمایشگاه مسعود .دکتر ارولوژ گفت برین اونجادکتر خودت کیه ؟میری مرکز ناباروری؟

آره من میرم آرش دولتیه دکتر مشخصی نداره تیم ورک کار میکنن احتمالا بعد آزمایش شوهرم آی یو آی بکنم اینجا تو نی نی سایت تعریفشو زیاد شنیدم قبلشم میرفتم یه دکتر زنان معمولی چون زیر یکسال بود اقدامم هر جا میرفتم میگفتن زود اومدی

من پیش میترا ووشمگیر میرم..این ماه میرم ای یو ایاگه اینم منقی شه دیگه نمیدونم باید چ غلطی کنم😑

ایشالا که مثبت میشی عزیزم امیدت به خدا باشه فقط به چیزای خوب فکر کن

آره من میرم آرش دولتیه دکتر مشخصی نداره تیم ورک کار میکنن احتمالا بعد آزمایش شوهرم آی یو آی بکنم این ...

اره منم تودولتیا ارش و زیاد شنیدم..تو دکتراشم لادن کاشانی میگن خوبه

ایشالا برا توعم همه چی خوب پیش بره❤️