2777
2789
عنوان

راهکاری دارین برای زندگی نکبت بار من بیایید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 24 پست
از کی شکایت کنم ، به کی شکایت کنم من کاری از دستم برنمیاد فقط باید بسوزم و بسازم این شرایط مثل بختک ...

برو روانپزشک

واقعا نیاز داری، حیف زندگیت. این افکاری که داری، فقط تو ذهنته.

دارو درمانی و روانکاوی احتیاج داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو روانپزشکواقعا نیاز داری، حیف زندگیت. این افکاری که داری، فقط تو ذهنته.دارو درمانی و روانکاوی احت ...

من خودم روانشناسم میتونم تشخیص بدم چی به چیه لازم نکرده همچین پیشنهادی بدی چون شرایط عجیبیه کسی باور نمیکنه حرفامو

من خودم روانشناسم میتونم تشخیص بدم چی به چیه لازم نکرده همچین پیشنهادی بدی چون شرایط عجیبیه کسی باور ...

امکان نداره روانشناس باشی و نسبت به پیشنهاد مراجعه همچین واکنشی داشته باشی.

اتفاقا این ری اکشن نشون دهنده مشکل شماست.

یبار امتحان کن

اینایی که همچین پیشنهادی میدن خودشون بیشتر به روانپزشک نیاز دارند

من متاسفانه علامت های خوبی در سما نمیبینم. البته من متخصص نیستم اما حسی که دارین که در تمام محل زندگی تون دوربین هست، مربوط به نشانه های شیزوفرنی و روانپریشی هست.

البته مقاومت به پذیرش بیماری هم همین طور.

براتون زندگی سالمی رو ارزو میکنم

من متاسفانه علامت های خوبی در سما نمیبینم. البته من متخصص نیستم اما حسی که دارین که در تمام محل زندگ ...

شما برو یه فکری برای دیابتت کن لازم نکرده ادا روانشناس ها رو واسه من دراری 

شما برو یه فکری برای دیابتت کن لازم نکرده ادا روانشناس ها رو واسه من دراری

خواستم از کنار کامنتت رد بشم و برم، چون معمولا وقتی ادبیات چاله میدونی میبینم، وقتم رو تلف نمیکنم و میرم.

ولی دلم خواست اینو بهت بگم ، دیابت یه بیماریه مثل بقیه بیماریها و بله من تمام تلاشمو میکنم که تن سالمی داشته باشم.

توصیه میکنم شما هم مثل من برای روح و روان سالم تلاشتو بکنی.

خواستم از کنار کامنتت رد بشم و برم، چون معمولا وقتی ادبیات چاله میدونی میبینم، وقتم رو تلف نمیکنم و ...

روح و روان من سالمه سالمه لازم نکرده نگران روان من باشی 

از تاپیکمم برو بیرون تا ادبیات چاله میدونی نشونت ندادم