2777
2789
عنوان

بدم میاد از خوبی زیاد خانوادم

370 بازدید | 16 پست

چند نمونه شو بگم مثلا هر وقت میریم سر مزار بابام حتما یه چن نفری و سوار میکنه یعنی هر پنجشنبه که میریم مثلا امروز مخصوص ایستاد که ببینه کی پیاده میره که برسونتش خونش که بگن خدا بیامرزه پدرتو اصلا این جمله رو هر کی بهش میگه ها خوشش میاد با همین جمله زود گول میخوره تنها واسه کمک نمیگم کلا این جمله هر کی میگه بهش زود گول میخوره من دوست دارم زرنگ باشن خانوادم یکی هست مثل این بابام که دنبال آدمه که سوار کنه یکی هم هست مثل بعضیا ماشینش که خالیه ازش میپرسن مثلا آقای فلانی اگه ماشینت خالیه ما هم بیایم

من دوس دارم گزینه دوم باشیم ولی...

من بدم میاد از این کاراشون همین کارارو میکنن که ساده فرض شدیم 

حتی بابام حاضره ما نریم ولی بقیه رو بتونه سوار کنه 

خوبی کنه بدم میاد حالا رفتارش تو خونه انقد بده که منی که دخترشم دوس دارم زودتر از این خونه برم پیشش نباشم

مامانمم که به در همسایه همه کمک میکنه 

خوبی هم حدی داره دیگه 

مثلا بعضی از بچه ها کلا ناهار و شام خونه ما میخوردن  حالا که بزرگ شدن حتی نگاهمونم نمیکنن کلا دستمون نمک نداره هر چی هم میگم میگن ثواب داره و ...

من به کی بگم بدممممممم میاد از خوبیاشون

عزیزم دستم نمک نداره الان اینجا معنی نداره شما نباید به هرکسی خوبی کنید

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی رو بخاطر خدا انجام میدن اگه بخاطر شخص باشه و انتظار جبران و تشکر داشته باشی خالص نیست دیگه واسه خدا نیست

یه جایی تو زندگی خدا دستت رو گرفت بدون بخاطر کمک هایی که پدر و مادرت بدون منت به دیگران کردند

عذر میخوام استارتر اما زندگی خودشه چرا باید شما بابتش نظری بدی؟راجب رفتارپدرتم حتما باهاش حرف بزن شا ...

ببخشیدا عزیزم زندگی خودشه درست ولی دوس ندارم مردم ما ر ساده فرض کنن دوست دارم زرنگ باشن

رفتارشم که  میگی صحبت کنم عزیزم باور کن راست میگم اصلا بابام متوجه نیس گفتما ولی کار خودشو میکنه

فقط میگم هیچ  آدمی تو زندگی گیر آدم نفهم نیفته

ببخشیدا عزیزم زندگی خودشه درست ولی دوس ندارم مردم ما ر ساده فرض کنن دوست دارم زرنگ باشنرفتارشم که م ...

دست منه اولاد نیست ک بتونم چیزی رو تغییر بدم

این جمله بارها ب من ثابت شده

چند سالته عزیزم

خوبی رو بخاطر خدا انجام میدن اگه بخاطر شخص باشه و انتظار جبران و تشکر داشته باشی خالص نیست دیگه واسه ...

نه بابا عزیزم خدا کجا بوده 

کجا دستمو گرفته موقعی که نصفه شب اسمشو صدا میزدم خدا واسه ما نیس