2777
2789
عنوان

درس و کنکور خدایی مهم نیس

319 بازدید | 14 پست

اونم تو ایران نمیدونم چرا بعضیا تا کنکور رو خراب کردن انگار به ته دنیا رسیدن .تازه وقتی رفتی دانشگاه تموم کردی و مدرک گرفتی میگی ای بابا کل عمرم تلف شد

شوهرم مدرکش فوق لیسانس هس با بالاترین معدل یعنی از همون اول درس خون بود تیز هوشان درس میخوند هنوز میخواس تا دکترا ادامه بده من نذاشتم بعد هم رفت شغل ازاد زد

الان بهش میگم استخدامی ها رو شرکت کن میگه عزیزم اگه الان برام دعوت نامه بیاد که بیا ریاست اینجا رو قبول کن میگم نه .اصلا کارمندی رو قبول نداره

پس عزیزم دنیا به اخر نرسیده شرایطط رو ببین و تحقیق کن ببین کجا و چطوری میتونی موفق باشی همه چی به درس نیس

درسته کنکور آخر دنیا نیست و به جز اون هزار تا کار دیگه میشه کرد. ولی برای طبقه پایینی که میخواد بیاد بالا و سرمایه کار آزاد هم نداره، یه راه خوبه. نباید سرسری گرفتش. رشته خود من خیلی بازار کار بدی داره. ولی می‌دونم بعضی از رشته‌هایی که از دوران دانشجویی بچه ها میرن سر کار و درآمدای خوبی دارن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسم مهمه

ولی نه اونقد که یکی تایپیک‌زده که دارم به خودم چاقو میزنم خودش رو زخمی کرده سرش رو به دیوار میکوبونه که کنکور قبول نشده

الان هستن ارایشگر هایی که بهترین درامد رو دارن بهترین خونه وماشین

وای وای حرف دل منو زدی منم لیسانس دارم پارسال خیلی خوندم نمیدونم چرا قبول نشدم چندتا از دخترای فامیلمون قبول شدن خانوادم دهن منو با حرفاشون سرویس کردم دلم داره می ترکه 

میگن امسال نیرو برمیدارن بخون توم قبول بشی ولی واقعا علاقه ندارم دوس دارم برم زبان بخونم واسه خودم کار راه بندازم 

خدا لعنت کنه اونیکه این ازمونارو گذاشت 

تنها راه موفقیت برای افرادی که خانواده پولدار و حامی ندارن درس خوندن تو یه رشته خوب و شاغل شدن از طر ...

ن بابا من شوهرم نه خانواده پولداری داشت نه خودش سرمایه ای داشت 

عروسی گرفتیم کادو های عروسی مون رو باهاش یه مغازه باز کرد بقیه هم با قسط و قرض 

۵ سال هس که مغازه مون رو باز کردیم وضع مون عالی شده 

قبلش شوهرم یه مونور کهنه داشت. نه ماشین داشت نه خونه نه درامد

وای وای حرف دل منو زدی منم لیسانس دارم پارسال خیلی خوندم نمیدونم چرا قبول نشدم چندتا از دخترای فامیل ...

تو این دوره زمون پول فقط تو کار ازاد هس .کارمندی یه زمانی اعتبار داشت نه الان

ن بابا من شوهرم نه خانواده پولداری داشت نه خودش سرمایه ای داشت عروسی گرفتیم کادو های عروسی مون رو با ...

خب ببین اگه کادوهای عروسیتون نبود اونم ۵ سال پیش که تورم و گرونی در این حد نبود میخاستین چیکار کنین؟

از کی پول میگرفت؟ چجوری پیشرفت میکرد 

تازه اون اومده همه سرمایشو گذاشته رو مغازه 

اگه خدایی نکرده کارش نمیگرفت آیا گزینه بعدی هم داشت؟معلومه که نه ولی پولدارا این دغدغه رو ندارن این نشد کار دیگه اینجا نشد جای دیگه

برای اونایی که پولدار نیستن این مراحل به سختی طی میشه

پارسال و امسال خیلی معلم جذب شدن منم امتیاز بومی نداشتم خب با فاصله نمره کمی رد شدم امسالم باز آزمون گذاشتن اونایی هم که پارسال خونده بودن مثل من قبول نشدن امسال در حد خودکشی دارن میخونن من اصلا رقابت رو آنقدر سخت میبینم شل میشم 

جالبه تموم فامیلامون دارن میخونن خیلیام امسال قبول شدن

لعنت به کنکور به آزمونای استخدامی 

از سال دیگه شصت درصد کنکور معدله یعنی اونی که غیرانتفاعی راحتتر نمره میگیره هیچ تفاوتی نداره با کسی که جای عادی میخونه

درس خوندن توی دانشگاه اگه همراه با کارهای عملی نباشه و کاراموزی نباشه، مخصوصا توی رشته های مهندسی مث ...

دقیقا همه مدرک گرا شدن خصوصا خانما واسه چشم و هم چشمی ولی واقعا مهارت مهمتره 

این همه آدم هجوم آوردن سمت معلمی از رشته های مختلف واسه نداشتن مهارت تو رشته خودشونه 

پارسال یکی ازم پرسید چجوری برم تو سایت نگاه کنم قبول شدم یا نه در این حد  بعد رشته مهندسی هم خونده بود جالبه براش نگاه کردم قبولم شده بود اونوقت من یه عمر تو آموزشگاه ها چیز میز یاد گرفتم شاغل بودم دو سه تا نرم افزار کار کردم قبول نشدم خیلی عجیبه برام