2777
2789
عنوان

خانمای متاهل تفریحاتتون چیه

100 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. میخواستم بدونم بعد ازدواج تفریحاتتون چیه؟بیشتر تفریحاتتون با شوهراتون هست یا تنهایی؟بیشتر باهم میرین بیرون یا تنهایی؟ شوهراتون تفریحاتشون چیه؟

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

همسرم بیشتر سرکاره سرش شلوغه

ومن تنهام 

واین تنهایی از تنهایی مجردی بدتره 

چون نمیتونم تصمیم بگیرم مثلا تنهایی برم سفر واینا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر با همسرم میرم بیرون

همسرتون تفریح خاصی ندارن مثلا برن ورزشی جایی؟

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

شوهرم سرکاره در طول روز همیشه تنهام و باشگاه میرم دیگه شبا که میاد خونه میریم دوری میزنیم کلا همیشه همه جا باهم میریم بیرون فقط من برای خرید یا کاری شوهرم نباشه خودم میرم 

ما بدلایلی اول ازدواج دور بودیم از خانواده از همون اول هرجا رفتیم باهم رفتیم.الان بچم.دوسالشه.

شوهرم هفته ای دوروز میره استخر و فوتبال.

منم فقط خونه مامانامون و خواهرم برم یا نهایت خرید داسته باشیم بریم بیرون جای دیگه ای نمیریم.

هفته قبل شوهرم کاری داشت رفت انجام بده دیرکرد بهش گفتم همش بچه رو میزاری برا من میری.گفت از بس موندم تو خونه چندساعت میرم بیرون برات غیرعادیه.

بنظرتون من خیلی چسبیدم بهش؟؟؟؟