2777
2789

چرا ما خانما حاضریم با مردی که طلاق گرفته یا بچه داره یا تو عقد جدا شده یا حتی قبل ازدواج رابطه داشته ازدواج کنیم اما آقایون حاضر نیستن با یه خانم مطلقه یا خانمی که بچه داره ازدواج کنن یا گذشته طرف آنقدر براشون مهمه 

چرا ما خانما همه چی قبول میکنیم اونوقت آقایون طاقچه بالا میزارن ؟

من و نامزد عقدیم داریم جدا میشیم اونوقت این آقا رفته یه دختر ۱۶ساله پیدا کرده اونام قبول کردن دختره رو بدن بهش حالا بمن میگن دیگ تو خواستگار خوب نداری مردی که زنش مرده یا بچه داره میاد سراغت اونوقت به چه گناهی چون دخترم ؟؟

توهین نشه به آقایون که همسرشون فوت کرده یا با بچه طلاق گرفتن برای من ملاک انسان بودن من مشکلی با این موضوع ندارم اما آقایون با اینکه خودشون تو گذشته همه کار کردن دنبال دختر آفتاب و مهتاب ندیده ان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کس از آینده خبر نداره عزیزم ، بشین و از دور نگاه کن ببین اون می‌تونه با یه 16 ساله بسازه , امیدو ...

ممنون عزیزم درسته اما من بیشتر برای اون دختر ناراحتم که داره میاد بین چه شیطانایی و با چه آدم خرابی میخواد زندگی کنه خدا از پدر و مادرش نگذره که همچین ظلمی بهش میکنن با اینکه من هنوز جدا نشدم قبول کردن دختره رو بدن به اینا اونم سنش کمه چه می‌فهمه 

ربطی به دختر و پسر نداره سلیقه ایه منم اصلا نمی‌پسندم پسری که قبلا با کس دیگه ای بوده

اما اکثریت قبول میکنیم اما آقایون به ندرت قبول میکنن با خانمی که قبلاً با کسی بوده ازدواج کنه الان طرف ما یه ننگ بزرگه بری دختری بگیری که قبلاً جدا شده اونوقت پسرای خودشون هر غلطی بگین کردن 😅

اما اکثریت قبول میکنیم اما آقایون به ندرت قبول میکنن با خانمی که قبلاً با کسی بوده ازدواج کنه الان ط ...

اره درسته پسرا یه گونه خاصن خودشون همه کار میکنن انتظار دختر آفتاب مهتاب ندیده هم دارن👩‍🦯