2777
2789
عنوان

اگه تازه کات کردی بیا

192 بازدید | 40 پست

احساس ناکافی بودن دارم

همش حس میکنم مشکل از من بود که اون سرد شد

همش گریه میکنم ولی اروم نمیشم، نمیدونم چیکار کنم فقط تو خودم میریزم

از تجربه هاتون بگید شاید به درد کسی خورد

ادب ، جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و مترقی ترین ویژگی یک انسانه👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم به بی حسی میرسم گاهی حس میکنم بدم میاد ازش 

کسی که هرچی میشد بازم دوسش داشتم و حتی خودش میگفت تو چرامن هرکاری میکنم از من بدت نمیاد؟ 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دارم به بی حسی میرسم گاهی حس میکنم بدم میاد ازش کسی که هرچی میشد بازم دوسش داشتم و حتی خودش میگفت تو ...

روزی که تو بی حس شی روزیه که اون تازه قدرتو میدونه، ولی دیره

اولین رابطت بود؟منم اولین باری که کات کردم وحشتنااک داغون بودم تا یکسال درگیرش بودمفقط زمان باید بگذ ...

نه دومیش، ولی بعد از ۸ سال تونستم به کسی اعتماد کنم تمام این ۸ سال بخاطر شکست اولم از همه فراری بودم

این حسا طبیعیه 

تا برسی به واقعیت یکم زمان میبره ولی من بهت قول میدم که همه چی درست میشه 

من دفعه اولی که رابطم تموم شد باکلی حس ناکافی بودن و اعتماد بنفس پایین دست و پنجه نرم میکردم 

تا رو خودم کار کردم بهتر شدم بعد چندماه با یه ادم جدید اشنا شدم که دمش گرم ازاین لحاظ که کلی اعتماد به نفس بهم داد 

این رابطمم تموم شد ولی من اون حس ناکافی بودنه دیگه سراغم نیومد 

نماز آرومم میکنه ذکر میگم به یه چیز دیگه همش فکر میکنم وقتی به ذهنم میاد ،یه ماهو نیم اول فقط گریه کردم ،تازه تازه ها آروم تر شدم،چکش نمیکنم تو مجازی چون حالمو بد میکنه

و این جمله همش تو ذهنمه که چیزی که قسمت من باشه به این آسونیا از کنار من نمی‌گذره ،و اگر رفته حتما عشق واقعی نبوده

ولی واقعا سخته با تموم وجود درکت میکنم 🌚 امیدوارم به اون صبر و حال خوب هر چه زود تر برسی❤️

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

[QUOTE=358024438]روزی که تو بی حس شی روزیه که اون تازه قدرتو میدونه، ولی دیره[/QUOT]

صد بار هی تموم کردیم هی برگشته 

این دفعه دیگه خطم رو خاموش کردم 

دیگه بسه هرچی به حرف دلم گوش دادم تصمیم گرفتم منطقی فکر کنم 

و سپردم به خدا هرچی صلاحه خودش برام رقم بزنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

این حسا طبیعیه تا برسی به واقعیت یکم زمان میبره ولی من بهت قول میدم که همه چی درست میشه من دفعه اولی ...

میدونی بعد ۸ سال یکی دوباره به دلم نشستم، ولی بدجور دلمو شکست ، فقط امیدوارم این روزا زودتر بگذره

نماز آرومم میکنه ذکر میگم به یه چیز دیگه همش فکر میکنم وقتی به ذهنم میاد ،یه ماهو نیم اول فقط گریه ک ...

منم خیلی قران میخونم تا اروم شم، راست میگی اگر مال من بود از کنارم نمیرفت

[QUOTE=358024438]روزی که تو بی حس شی روزیه که اون تازه قدرتو میدونه، ولی دیره[/QUOT]صد بار هی تموم ک ...

این لعنتیم این کارو با من میکنه، تا سعی میکنم خوب شم باز پیام میده