2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس گردن خدا ننداز ازدواج فقط انتخابه ، تو به انتخاب کسی درمیای یا کسی به انتخاب تو همین

خدا خاست اینجور بشه 

الان نمیدونم چه غلطی کنم سرد شدم ب شوهرم 

وقتی میبینمش حالم بد میشه

چرا قبول نکردی باهاش ازدواج کنی ؟ همسر فعلیت چه ویژگی داشت که به اون بله گفتی ؟

چون کار نداشت قیافشم خوب نبود 

الان کارمنده 

اون موقع شوهر من کارمند بود و وضع مالی باباش خوب بود 

اون خیلیییی دوسم داشت ولی من گفتم نه 

تورو خدا بگو چجوری ولش کنم و مهم نباشه برام 

ناراحت نباش عزیزم 

من تو که نمیدونی اون واقعا چجوریه !!!

من تو مجردیم به خاطر اخلاق همسرم عاشقش شدم یعنی برام یه فرشته بود هیچ اخلاق بدی ازش ندیده بودم و بعد به تمام خاستگارام جواب منفی دادم تا بالاخره بهش رسیدم ، ولی بعدش فهمیدم چقدر نکات منفی داشت که من اصصلا نمیدونستم 😔 ، حتی روز قبل عروسیم حاضر نشد واسه من که عروس میشدم یه عطر ۱۰۰ هزار تومنی بخره.  حتی به خاطر غذاش باهام دعوا میکنه بعد جالبیش اینجاست که بعضی وقتا یکی رفتار شوهرمو تو جمع با من ببینه فکر میکنه من خوشبخت ترین ادم دنیام 😄

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

[QUOTE=358022458]ناراحت نباش عزیزم  من تو که نمیدونی اون واقعا چجوریه !!! من تو مجردیم به خاطر اخلاق همسرم عاش ...[/

همش فک میکنم زندگی عالی دارن هر دوشون چاق شدن 

فک میکنم خیلی خوشبختن و بهشون خوشمیگزره شغلشم بهتره از شوهر من همش بهتره 

دلم میخاد بمیرم راحت شم 

چون کار نداشت قیافشم خوب نبود الان کارمنده اون موقع شوهر من کارمند بود و وضع مالی باباش خوب بود اون ...

به این فکر کن که تو دقیقا نمیدونی اون چه اخلاقیاتی داشت !!! تو فقط از دور یه چیزی میبینی 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...