2777
2789
عنوان

بچههه ها خواب حرم حضرت معصومه

71 بازدید | 5 پست

سلام وقتتون بخیر حالتون؟

من خواب دیدم رفتم حرم حضرت معصومه

اونجا خادماش به من یه انگشتر نگین دار دادن

بعد دقیقا مامانم خواب دیده که بهش کنجد سفید میدن برای من..

میدونید تعبیرش چی میشه

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

یه نماز برای شروع کار مهم که نتیجه اش خوب بشه 

لطفا بهم معرفی کنید میخوام یه کاری رو شروع کنم اراده ندارم چیکار کنم؟؟میخوام نتیجش خوب باشه و خدا کمکم کنه  راهکار بدید که خودتون نتیجه گرفتین 

برای افزایش وقت در طول روز هم ممنون میشم بگید 

لطفا کمکم کنید خدا کمکتون کنه 

ذکری دعایی ختمی نمازی هرچی بلدید دریغ نکنید ثواب داره 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب شما درباره حرم حضرت معصومه و انگشتر نگین‌دار می‌تونه نشونه‌ای از برکت و محبت باشه. انگشتر معمولاً نماد ارزش و احترامه. خواب مادرتون درباره کنجد سفید هم می‌تونه به معنای خیر و برکت در زندگی شما باشه. به طور کلی، این خواب‌ها نشون‌دهنده‌ی چیزای خوب و مثبت برای شما هستن.

در ضمن من همسایه ی حضرت معصومه هستم

خواب قشنگی دیدی ایشالا برات خیر باشه

ممنونم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

خواب شما درباره حرم حضرت معصومه و انگشتر نگین‌دار می‌تونه نشونه‌ای از برکت و محبت باشه. انگشتر معمول ...

ممنوووونم🙂❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40