2777
2789

من رژیم گرفته بودم ریزش موی شدید گرفته بودم جوری موهام یزره شده بود و کف سرم قشنگ خالی شده بود هرجا. میخاستم برم پودر سیاه داخل موهام میزدم تا معلوم نشه 

ازاون ور اعتماد ب نفسم کم شده بود میخاستم ی جور جبرانش کنم میومدم کراتین میکردم یا همیشه رنگ مشکی پرکلاغی میزدم روشون ک بدتر داغوون شد موهام  درکل خیلی خجالت میکشیدم ازشون 

دیگه باخودم عهدبستم کراتین رنگ مو بزارم کنار الان یک سال نیم استفاده نمیکنم شروکردم پنج ماه قرص هیرتامین خوردم امپول بیوتین بپانتن زدم قرص فلیکوژن خوردم قرص بیوتین هروز 

قطره سرم اوردینری زدم 

دیدم داره موهام بهترمیشه ولی بنظر خودم ازوقتی هیرتامین خوردم  متوجه تغیرشدم ریشه موهام محکم ترکرد فرق سرم بسته ترشد 

خلاصه دیگه درمان همچنان ادامه داره الان تمرکزم گذاشتم روی رشد قدی موهام  ک بلندشه 

چیزایی ام ک الان دارم استفاده میکنم عکسشو میزارم 

عکس قبل موهامم ببینید نظربدین. 

خوش به حالت 😍😍😍😍

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

گلم عکسشو بزار ببینم 😍💕

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بخاطر هورمونهام جلوی موهام ریزش داشته

اگه هیرتامین خوب بوده برات منم بخورم

فیک داره تو بازار؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ما همون تخم مرغ و سدر و میزاریم رو سرمون قرص شیمیایی نمیخوریم

منم میخوام تخم مرغ بزارم امروز 

ولی می‌خوام قرص ویتامین ب هفت هم بخورم 😕

وای عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو دارم رژیم کتو گرفتم فقطططط ۱۳ روز الان جوری موهام میریزه که مطمئنم ۲ هفته دیگ کچل میشم 

حنا گزاشتم بدتر ریخت روغن ارگان زدم بدتر ریخت الان انگار موهام ریشه نداره هی دست میزنم یه مشت مو میاد همه جا شده مو 

۱۳ روزه دارم بیوتین و اکتی درم میخورم با شامپو تقویت کننده ولی بازم هیچ تغییری نکرده 

پس چیکار کنم از همون قرصای شما استفاده کنم؟

امپول چی

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

منم میخوام تخم مرغ بزارم امروز ولی می‌خوام قرص ویتامین ب هفت هم بخورم 😕

نکن دختر

تا یه هفته بوی زهم تخم مرغ میدی🥴

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹