2777
2789
عنوان

خیلی وقته نمیام نی نی سایت

52 بازدید | 5 پست

خیلی وقته نمیام سایت...به نظرم سایت بهتر نشده که هیچ اوضاعش بدترم شده... کلا به جای پیشرفت پسرفت میکنه... همون بهتر که نیام اینجا....

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

راست میگی؟ جدی؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سایت خیلییییی خیلییی خلوت شده خیلیی سال های قبل با این که مهر میشد ولی باز شلوغ بود کلی تاپیک میزدن ...

واقعا اصلا به درد نمیخوره... من چندین سال توی این سایت بودم واقعا سرگرم کننده و جالب بود... الان حتی نوتفیکیشنهام برام به وقتش بالا نمیاد همش باید بروز رسانی بزنی، همش تبلیغات الکی و واقعا هم تاپیکها جالب نیست و هم کاربرها کم شدن و کلا فضاش جالب نیست...

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!