2777
2789
عنوان

مادرهمکلاسی پسرم جواب همه ی تمرینا رو از ما میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 168 پست

کارش درست نیست ، یکم طرف باید عزت نفس داشته باشه و انقدر راحت رو به دیگران نزنه 

اینها پررو هم هستند انگار دیگران حمال خودشون می دونند

همون توضیح رو هم می تونه بره تو نت کلیپ آموزشی ببینه و پیدا کنه 

بعد شما الان نبین ، یعنی قراره تا دیپلم هر روز همین وضع باشه 

یه روز بلاکش کن بره اعصاب خودت راحت کن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بده چیزی ازتون کم نمیشه زحمتی هم نداره

کار هرروزشونه.  این چه طرز فکریه اخه دارین شما؟؟؟!!! یکبار نیست.  حالا مریض باشه درس رو بگیره.  یه چیزی.  همه جواب ها رو اماده میخواد. 

چهارمم درساش سخته. 😑

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بگو فلانی شرمنده پسرم حساس شده میگه دوست ندارم بدم، زحمت خودمه باید خودش حل کنه

کیف و کتابشم از جلو دست من براشته میگه تو یواشکی تکالیف من رو به بقیه میدی و اینجوری خودمم نمیتونم درساش رو چک کنم

بیزحمت اگه خودش حل نمیکنه یه کتاب حل تمرین براش تهیه کن، این موضوع بین من و پسرم دلخوری ایجاد کرده

اسی امتحانات ارزشیابی پسرت شر وع نشده؟

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

محترمانه بگو پسرت تلاش کنه و خودش بنویسه. چه زرنگ و چه تنبل تشریف دارن!!! خوشی، بازی، تفریح، مهمون ...

اولین امتحانشون این هفته هست 

نمیدونم چیکار کنه 

جزو دانش اموزای متوسطه

اللّهم عجّل لولیک الفرج
این از هموناس که عکس گرفتهه از بقيه درک نمیکنه🤣

😐😐من دیروز حالم بهبود نتونستم جزوه رو بنویسم بچه های کلاس نفرستادن برام خب این همه عقده ای بازی برای چیه ی عکسه دیگه

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

واقعا عقده بازیه؟خب بگه بچم مشکل داره براش توضیح میدم یاد بگیره از جواب اماده چی یاد میگیره

وظیفه شما نیست با بچشون درس کار کنین

معلم براش بگیره

مردم و پررو بار نیارین

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

واقعا عقده بازیه؟خب بگه بچم مشکل داره براش توضیح میدم یاد بگیره از جواب اماده چی یاد میگیره

اره عقده ای بازیه 

بفرست براش 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

کار درستی می کنی

محبته در حق همون پسر

باید یاد بگیره برای هدفش تلاش کنه و اماده خور نباشه

تازه با رونویسی بدون فکر درس رو یاد نمی گیره

اگه بدید یواش یواش ممکنه پسرتونم مایوس بشه و تلاشش کم بشه..  بگه وقتی اماده میشه چرا تلاش

تو کرونا که پسرم مجازی امتحان داشت یکی مامانا زنگ می زد جوابا را می خواست

در حالیکه من به خود پسرم هم کمک نمی کردم مگر گاهی راهنمایی خیلی جزئی..  می گفتم بگذار نتیجه کار خودشرو ببینه

بار اول جواب دادم

بار دوم دیگه وقت امتحان تلفنش رو جواب نمی دادم

پسرمم هم گناه داشت