2777
2789
عنوان

هبه چیه آشنابا حقوق میاین

316 بازدید | 28 پست

دوستان من متاهل و شاغلم و حقوقم بد نیست و طلا اینا می‌خرم بیشتر. کل زندگیمون هرچی داریم به اسم دوتامون هست. 

الان همسرم داره شهرستان ملکی میخره، یه بخشی از پولش با طلاهای منه. ولی چون من دم زایمان هستم فعلا کلا میزنیم به نام ایشون تا کاراشو انجام بده. چند ماه دیگه نصفشو به نام من میزنه.  این هبه محسوب میشه چون پولی ردوبدل نمیشه؟

(البته زندگیمون خدا رو شکر خوبه ولی خوب برام مهمه)

بله 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بنده وکیل هستمبله هبه محسوب میشه و یعنی اینکه شمابصورت رایگان به ایشون بخشیدی و بعدا تحت شرایطی ...

نه منظورم چند ماه دیگه هست که ایشون نصفش رو بزنه به نام من، آیا هبه هست و قابل مرجوعی؟

خب بله باید درقالب صلح ویا عقد بیع به شما انتقال بده تا بعدا ادعایی نداشته باشه

ممنون.  یعنی موقع به نام زدن سه دونگ، باید نوع قرارداد به صورت صلح یا بیع باشه. اینجا دیگه اشکالی نداره پولی رد و بدل نشه و قابل بازگشت نیست. درسته؟

ممنون. یعنی موقع به نام زدن سه دونگ، باید نوع قرارداد به صورت صلح یا بیع باشه. اینجا دیگه اشکالی ند ...

بله کاملا درسته

تو متن بنویسین که ثمن تماماً پرداخت شد در حضور دوتا شاهد

شما مطمئن شو پول طلاها تو حساب خودت باشه و از حساب خودت به حساب فروشنده زده شه.بعدا بخواد هم ادعا کن ...

راستش نمیشه. وضعیتم طوری نیست برم برای فروش طلا. خودش میره و همونجا مستقیم میزنه به حساب خودش تا انتقال بده به فروشنده.

سلام بنده وکیل هستمبله هبه محسوب میشه و یعنی اینکه شمابصورت رایگان به ایشون بخشیدی و بعدا تحت شرایطی ...

ببخشید میشه سوال منو جواب بدین در مورد وکالت

من ترم اول حقوق هستم و با علاقه خیلی زیادی وارد این رشته شدم ولی خیلی از دوستان و آشناها میگن بیکار میمونی و دیگه بازار کار نداره ! مخصوصا برای خانوم

واقعا درسته این حرف؟

من خیلی نگران شدم برای اینده...