2777
2789
عنوان

دیگه بعد این همه اذیت شدن واقعا دیگه شوهرمو دوست ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی غیرتیش ک ثابت شده بهم خاکبرسرش کنن

چکار کرده که میگید بی غیرته؟

اگه خودش بعدش ابراز پشیمانی میکنه جای امید هست که اصلاح بشه. ولی کنترل خشم و پرخاشگری چندسال طول میکشه تا بهتر بشه. خیلی مهمه که خودش هم از رفتارش پشیمون باشه. مواقعی که رابطه خوبی دارید حتما این مورد رو بهش بگید تا جلوی خودش رو بگیره.

من اصلا با مقابله به مثل موافق نیستم. طرف خودش میدونه که کارش اشتباهه ولی نمیتونه جلوی خودش رو بگیره.

مقابله به مثل ممکنه بدتر، هم باعث تشدید دعوا بشه و هم اینکه طرف اصلا پشیمان نشه و نخواد خودش رو اصلاح کنه.

اره بهش گفتم دیگه عشقی نمونده فقط دارم باهات زندگی میکنم

ببین حالا روانشناس نه 

ولی خودت برو یه روانکاو عالی پیدا کن 

یه جلسه خودت برو پیشش اون راهنمایی ت میکنه 

چجور به شوهرت بگی که بیاد 

بعد بلده باهاش جوری صحبت کنه که دفعات بعدی هم بیاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خدا از جلوی این آدما دربیاد

روانکاو خیلی بهتر از روانشناسه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نوشته بودی نمیتونم من توهین کنم چون منو می‌کشه 

مرگ ی بار 

شیونم یکبار 

یکبار میکشتت 

دوبار میکشتت 

بار سوم ب خودش میاد میگه این دیگ براش فرقی ندارن 

پدرمم همینطوری بود 

فوش میداد نه اونطوری اما پدر مامانم ک فوت شده رو تنش رو میلرزوند تو خاک 

منم فوشو کشیدم ب مادرش ک تو خاکه

من کیم؟ من کسیم ک ب عموهام ب جای شما بگم تو 

بابام منو برمیداره از رو زمین

من اصلا با مقابله به مثل موافق نیستم. طرف خودش میدونه که کارش اشتباهه ولی نمیتونه جلوی خودش رو بگیره ...

فقط بهم میگه سعی کن رو اعصابم نری چون من‌عصبانی بشم کل خاندانتو به فحش میکشم از فحش دادنم پشیمون نمیشم