2777
2789
عنوان

به گردوخاک هم میشه حساسیت داد

59 بازدید | 5 پست

ما دوماهه اومدیم خونه جدید.بعد نزدیک خونمون یه قسمت بیابونی بزرگه...وقتایی که باد میاد خیلی گردوخاک بلند میشه از این بیابونیه...بعد دخترمم که ۶سالشه اکثر روزای این دوماه آبریزش بینی داشت...زمینه آلرژی غذایی هم داره.بنظرتون ممکنه حساسیت به گردوخاک داشته باشه؟ راستی کلاس اولم میره از پاییز.نمیدونم ویروسه یا حساسیت.ولی من و باباش مریض نشدیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میشه حساسیت داشت من خودم دارم

چیکار باید کنم براش؟ تو فکر این هستم که باز خونه رو جابجا کنم،ولی تا اون موقع میخوام تا جای ممکن در و پنجره رو ببندم و وقتی که مدرسه ست باز کنم.بعدش سریع جاروبرقی بکشم. و وقتی میره کوچه براش ماسک بذارم تا از منطقه بیابونی رد بشیم.برام خیلی عجیب بود چرا اینجوری شده. تا اینکه دقت کردم این تنها خونه مون بود که کنارش منطقه خاکی بود. اینم که اصلا خوب نمیشد برام عجیب بود.

بله منم خودم دارم🤦‍♀️

چیکار باید کنم براش؟ تو فکر این هستم که باز خونه رو جابجا کنم،ولی تا اون موقع میخوام تا جای ممکن در و پنجره رو ببندم و وقتی که مدرسه ست باز کنم.بعدش سریع جاروبرقی بکشم. و وقتی میره کوچه براش ماسک بذارم تا از منطقه بیابونی رد بشیم.برام خیلی عجیب بود چرا اینجوری شده. تا اینکه دقت کردم این تنها خونه مون بود که کنارش منطقه خاکی بود. اینم که اصلا خوب نمیشد برام عجیب بود.