من نزدیک دو سال بزرگترم خواهرم یکیش سه سال یکیش یه سال چون فیسمون کم سن میخورد پسرای کوچیکتر همیشه خواستگار مون بودن ماهم قبول کردیم همه چی اوکی ماشالا
چه ایرادی داره مگه؟ خجالت به چه علت؟ اینا کلیشه های مردسالارانه ست که جامعه بهمون تحمیل کرده که زن حتما باید از همسرش کوچیکتر باشه...تازه دو سال که چیزی نیست علاوه بر این الان دیگه با وجود این همه کارها و عمل های زیبایی و میکاپ و... پیر شدن مفهوم همیشگی خودش رو از دست داده بنابراین این هم که میگن زن زودتر از شوهرش شکسته میشه پس باید کوچیکتر از شوهرش باشه هم نقض میشه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
برای داداشم رفتیم خواسنگاری دختره دوماه بزرگتره جواب رد داده بهمون داداشم میگه اگه ۲ سالم بزرگتر بود مسئله ای نبود
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️