2777
2789

من و دختر عموم دختر خالم باهم نامزد کردیم تقریبا هممون تو یسال بودیم با فاصله کم

شوهر من از همشون موقعیتش بالاتر بود چه پولی چه تحصیلات مشکل مالی نداریم شوهرمم از ایناست پول نگه نمیداره بجاش یه چیز کاربردی میخره پیشرفت کنیم

این دوتا طلا زیاد خریدن و اونا ازدواج کردن 

ولی من زیاد نخریدم به اندازه معقول ولی اونا باحالی وضعشون از ما پایینتر بود ولی طلاهایه بزرگ بزرگ تو چشم خریدم شاید نزدیک ۵۰۰ ۶۰۰ملیون 

من طلاهایه ظریف خریدم شاید ۲۰۰ ۳۰۰ میتونستم دوبرابر اونام بخرم

ولی شوهرم معتقده نباید حتی وقتی که داریم بکنیم تو چشم بقیه دلیلی نداره هرچی بخوام برام کم نمیزاره هیچوقت حتی خیلیا گفتن شما چشم دنبالتون هست ترجیحمون اینه کمتر تو چشم باشیم نه ک میگم اش دهن سوزیم😂😂نه همین حرفایه خاله زنکی که فلانیو دیدی  فلان شده بهمان خریده

ولی امان از مادرم فقط کنایه میزنه دختر فلانیو دیدی😐😂یا مثلا میگه برو فلان چیزو بردار بگو میخوام در صورتی پدرم میگه عزت نفس داشته باش ندید پدید بازی درنیاری

به مامانم میگم‌مامان من دوس ندارم بخدا طلایه بزرگ دوس ندارم اصلا دوس ندارم تو چشم باشم میگه اره دلیلی نداره نگو از درامدتون نگو فلان ولی بعد دقیقا خودشون مث شمشیر حرفاشو میکنه تو چشمم😐من اصلا این چیزا برام مهم نیست مهم ارامشمه همین دلم خونه بخدا

شده با حرفاش دعوامون شده یه دو سه روز خوبه باز همون خودش میشه دوس ندارم به خودش اجازه بده دخالت‌کنه ددسته مادرمه میتونه به ارومی یا یه پشنهاد بده هی از اینور فشار بزاره پشتم‌منم عصبی بشم دعوا راه بندازم🥲💔

چرا من باید مثل بقیه باشم من همینم که هستم مگه باید کپی بگیرم از رو بقیه

💍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت خوب نیست اصلا

اخه میگم مامانم میدونه من دارم حتی بیشتراز اونا پس دردش چیه😐وقتی همه میدونن یعنی فقط با طلا بقیه میفهمن اونم الان ک خیلیا بدل ابکاری میخرن

💍♥️

منم مثل تو لرم🤣🤣همون‌جوری خوبهتحریمشون کن😂

سخته خواهر میگم کاش فارسی زبون بودیم یه لباس مجلسی بود یه نیم ست خیلی قشنگ

من لر هم کورد اونم لباس محلی اونم یه طلاهای خاصی دارن که من کلا از محلی پوشیدن خستم 🥲💔

💍♥️

اخه میگم مامانم میدونه من دارم حتی بیشتراز اونا پس دردش چیه😐وقتی همه میدونن یعنی فقط با طلا بقیه می ...

آره چون الان زمونه جوری شده که همه چیز ظاهر بین شدن  کی میدونه مثلا ما خونه داریم چند تا داریم میشه الکی هم بگیم چند تا خونه داریم بزا اینکه کم نیاریم .... ولی طلا تو چشمه

آره چون الان زمونه جوری شده که همه چیز ظاهر بین شدن کی میدونه مثلا ما خونه داریم چند تا داریم میشه ...

من اصلا خوشم نمیاد خسته شدم همیشه دوس دارم ساده ساده باشم تو مجردیمم تو لباس پوشیدنم دخالت میکرد میگفت تو اصلا شبیه دخترای مجرد نیستی تو به خودت نمیرسی لباس رنگ زوشن نمیپوشی مثلا میگفت ارایش کن لباس قرمز بپوش من اصلا در شخصیتم نیست این چیزا🥲

💍♥️