تا حالا عاشق شدین؟ شده حس کنین حالتون بده و هیچ چیز جز اون آدم خاص حالتونو خوب نمیکنه؟ بوی عطرش، رنگ لباسش، تن صداش همه چیش براتون جذاب و خاص و تکه. بعد یهو ورق برمیگرده. اونی که عاشقشین و حس میکنین اونم شما رو دیوانهوار دوس داره بره پنهانی از شما ازدواج کنه. اونم درست وقتی که داشتین رویاپردازی میکردین و یه آینده عاشقانه دوتایی تصور کرده بودین. عشق فریب نیست؟ دروغ نیست؟ جنون نیست؟ با اینکه اینا رو میدونم حالم بده. کنار کسی هستم که عاشقم نیست. منم عاشقش نیستم. کاش آدما کسایی رو که سهمشون نیستن دوس نداشته باشن. کاش سر راه هم قرار نگیرن، هم کلام نشن، به هم هدیه ندن، با هم پارک و سینما و تفریح و خیابون و کافه نرن. با هم خاطره نسازن. کاش کسایی که قرار نیس به هم برسن هیچوقت به روی هم لبخند نزنن، چشمای همو نبینن، دستای همو لمس نکنن. کاش بوی عطرش از سرم بپره. کاش صبح که بیدار میشم حافظم رو از دست داده باشم. کاش........
♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من درگیر یه رابطه ای هستم که چنبار ولم کرده ولی هربار که برگشته پیشم بیشتز از قبل عاشقش شدم همیشه وقتی باهاش وقت میگذرونم و وقتی رویا میسازم باهاش به این فک میکنم که این رویاهای منو با کس دیگه ای زندگی کنه چی...
خیلی تلخه ینی حاضرم بمیرم ولی نبینم دستاش مال یکی دیگه شده