2777
2789
عنوان

عشق یک دروغ تلخ بیش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 70 پست

دقت کردید همه از درد عشق مینالن؟ 

پس چرا هیچکس خوشحال نیست؟ 

به نظرم چاهیت عشق رنج و عذابه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گریم گرفت اینو دیدم خیلی حق گفتی ...اصلا قلبم مچاله شد

خیلی درد داره ببینیش که دست یکی دیگه تو دستاشه و پدر بچه ایه که تو مادرش نیستی😔😔😔😔

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯
ئه آدم دیگه چی داره که بخام عاشق بشم بال داره بهشتیه؟نه اونم آدم پره چاله وچوله عشق بیماریه

عشق یه فریبه یه سرابه یه عذابه 

کاش هیچوقت نمیچشیدمش

من درگیر یه رابطه ای هستم که چنبار ولم کرده ولی هربار که برگشته پیشم بیشتز از قبل عاشقش شدم همیشه وقتی باهاش وقت میگذرونم و وقتی رویا میسازم باهاش به این فک میکنم که این رویاهای منو با کس دیگه ای زندگی کنه چی...

خیلی تلخه ینی حاضرم بمیرم ولی نبینم دستاش مال یکی دیگه شده

هیچ چیز بد تر از این نیست که سر راه هم قرار بگیرید درحالی که قسمت هم نیستید بدترین شکنجس .بدیش اینجا ...

خاطره نداشتن خودش نعمتیه

زودتر از یادت میره