2777
2789
عنوان

عشق یک دروغ تلخ بیش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 70 پست
آخه میدونی چیه من حاضر نیستم که نبینمش حتی به بدترین موجود روی زمین هم تبدیل شه من اصلا تحمل دوریشو ...

میفهمم چی میگی منم همین بودم

کاش میشد بعد اون بمیرم حیف که کسی بعد عشقش نمیمیره

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحالی واقعی رو دو دسته از آدما میچشن ۱ اونایی که عاشق کسی شدن که عاشقشونه و رسیدن به هم ۲ اونایی ک ...

اخ گفتییییی

ممنونم بابت حرفای خوب و دلسوزانتهمسرم خیلی سرده منم واقعا بیخیالش شدم فقط هم خونه ایم

شرایط شما رو من سالها زندگی کردم پس فک نکنید از دور نشستم دارم شعار میدم

نهایت سعیت رو بکن روابط خودتو همسرت رو تغییر بدی،،حتی اگه نیازه مشاوره برو

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

خوشحالی واقعی رو دو دسته از آدما میچشن ۱ اونایی که عاشق کسی شدن که عاشقشونه و رسیدن به هم ۲ اونایی ک ...

گآهی اوقات عشق دسته اول بعد از وصال تبدیل به نفرت میشه

دسته دوم شرایط بهتری دارن هر چند که شیرینی عشق رو تجربه نمیکنن،،عشق احساس ناب و مقدسی هست

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

شرایط شما رو من سالها زندگی کردم پس فک نکنید از دور نشستم دارم شعار میدمنهایت سعیت رو بکن روابط خودت ...

مشاوره هم رفتم اما شاید خودم دارم مقاومت میکنم😔😔

نمیدونم چرا در باورم نمیگنجه که مال هم نیستیم نمیدونم چرا یه حسب اون ته ته های قلبم بهم میگه آخرش ما ...

ایشالا که تو بهش برسی

گآهی اوقات عشق دسته اول بعد از وصال تبدیل به نفرت میشهدسته دوم شرایط بهتری دارن هر چند که شیرینی عشق ...

دقیقا همینه