2777
2789
عنوان

عشق یک دروغ تلخ بیش نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقی وجود نداره💔منی که بدون عشق ازدواج کردم و قراره تا آخر عمرم بدون عشق زندگی کنم عشق واسم معنایی ...

دقیقا مثل من😔😔😔💔💔💔

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯
نه سالهاست تموم شده اما انگار یه آتیشی زیر این خاکستره که هی شعله ور میشه

عزیزم داغ عشق زخم عمیقی هست که هرگز التیام پیدا نمیکنه

الان من آرزو کردم جای شما بودم و هر از گاهی عشقمو از دور میدیدم🖤حتی با یکی دیگه اما من هرگز نمیتونم ببینمش

خواهش میکنم بخاطر خودتون و بچه هاتون برگردید به زندگی،،خیلی سخته اما باید بشه،،شاید دلیل سردی همسرت هم نشات گرفته از رفتار خودت باشه مطمعنا غم شما بی‌تاثیر نیست،سعی کنید شاد باشید حتی به ظاهر مطمعنا روند زندگی تا حد زیادی عوض میشه

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بهتره بیشتر رو رابطت فکر کنیمنم خودمو خیلی گول میزدم هر چند رفتارش ثابت میکرد عاشقمه و درست تو اوج ر ...

آخه میدونی چیه من حاضر نیستم که نبینمش حتی به بدترین موجود روی زمین هم تبدیل شه من اصلا تحمل دوریشو ندارم این عجیبه که اوایل تایپمم نبود دنبال راهی بودم که کات کنم ولی الان همه وجودم شده آخرشم اینجوری تموم شه من فک نمیکنم زنده باشم شایدم جسمم زنده باشه ولی روحم قطعا میمیره .

هردو ازدواج کردین چند ساله اون به زنش علاقه داره

اره من دو سال بعد اون ازدواج کردم. ظاهرا زنشو دوس داره، خیلی کنار هم شاد به نظر میان. هر چند مدتی پیگیرم بود و گفت از روی اجبار خانوادش ازدواج کرده و من تو قلبشم. اما اینا چرت و پرت محضه! 

نه اینکه قرار طلاق بگیرم بیمیلی شوعرم شکاک دست بزن ....بودنسه

متاسفم،،امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره عزیزم

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

بدترین چیز ممکن تو دنیاس و فقط اونایی درک میکنن که واقا عاشق شدن من تا دوسال پیش این حرفا برام مسخره ...

کاش این زندگی لنتی دکمه بازگشت داشت

عزیزم داغ عشق زخم عمیقی هست که هرگز التیام پیدا نمیکنهالان من آرزو کردم جای شما بودم و هر از گاهی عش ...

ممنونم بابت حرفای خوب و دلسوزانت

همسرم خیلی سرده منم واقعا بیخیالش شدم فقط هم خونه ایم