2777
2789
عنوان

عشق یک دروغ تلخ بیش نیست

348 بازدید | 70 پست

تا حالا عاشق شدین؟ شده حس کنین حالتون بده و هیچ چیز جز اون آدم خاص حالتونو خوب نمیکنه؟ بوی عطرش، رنگ لباسش، تن صداش همه چیش براتون جذاب و خاص و تکه. بعد یهو ورق برمیگرده. اونی که عاشقشین و حس میکنین اونم شما رو دیوانه‌وار دوس داره بره پنهانی از شما ازدواج کنه. اونم درست وقتی که داشتین رویاپردازی میکردین و یه آینده عاشقانه دوتایی تصور کرده بودین. عشق فریب نیست؟ دروغ نیست؟  جنون نیست؟ با اینکه اینا رو میدونم حالم بده. کنار کسی هستم که عاشقم نیست. منم عاشقش نیستم. کاش آدما کسایی رو که سهمشون نیستن دوس نداشته باشن. کاش سر راه هم قرار نگیرن، هم کلام نشن، به هم هدیه ندن، با هم پارک و سینما و تفریح و خیابون و کافه نرن. با هم خاطره نسازن. کاش کسایی که قرار نیس به هم برسن هیچوقت به روی هم لبخند نزنن، چشمای همو نبینن، دستای همو لمس نکنن. کاش بوی عطرش از سرم بپره. کاش صبح که بیدار میشم حافظم رو از دست داده باشم. کاش........ 

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯

عشق هست ولی دو طرفش قشنگه 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ما سهم همدیگه نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیمعشق یه دورغ تلخه اینو باور دارم🖤🖤🥀

منم عمیقا باورش دارم😔😔😔💔💔💔

♪♪♫♫♪♪♯ لعنت به هر چی رفتنه این بغضه سنگین با منه ♪♪♫♫♪♪♯
اگه ما سهم همدیگه نبودیم چرا توی دل هم جا گرفتیمعشق یه دورغ تلخه اینو باور دارم🖤🖤🥀

دروغ،،لعنت بر تو ای گوشی😖😖

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

هیچ چیز بد تر از این نیست که سر راه هم قرار بگیرید درحالی که قسمت هم نیستید بدترین شکنجس .

بدیش اینجاست من هیچکدوم از این خاطره هایی که گفتیو ندارم اما حس میکنم بیشتر از هر کسی هر چیزی میشناسمش