2777
2789
عنوان

خانما معلم دخترم گفته امروز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 42 پست
درمورد درس واینا بود یمقدار حرف زد دیگ زنگ خورد.گفت اگر چیزی مونده خواستی بگی بیا

بنظر من مشورت کردید و گفتنی ها گفته شده عزیزم

حالا مهلت بدید ی مدت شاید با جابجایی دخترتون نتیجه‌ی مطلوب گرفتید

اگه نه میتونید باز مراجعه کنید و با معلم در موردش صحبت کنید

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن تویه زمینه هایی قهرمان کشوری وبین المللی هستواسه همین نگاه بقیه فرق داره وکلا دوس ندارن بام ...

آفرین به اراده ش.قهرمان چیه؟!شاید خب تمرکزش را کذاشته رو رشته ش!زیاد سخت نگیر اگه مسیر خودش را پیدا کرده

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
کاربرگ رو ازکجا باید بگیرم

مگه مدرسه جزوه نمیده بهشون!??

ایتا سرچ کن کانال تخصصی دوم

میاره عضو شو..کلی نمونه سوال و کاربرگ هست پرینت بگیر واسش برا هرمبحث بده حل کنه

من پارسال کتابای خیلی سبز ریاضی و فارسی گرفتم واسه پسرم خیلی خوب بود

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
قهرمان تکواندو ممنونم

ا چه خوب ایشالا که موفق باشه.یکی از دخترای منم کلاس تکواندو میره اگه راهنمایی چیزی میتونی بهم بکن؟!مربی خوبم اگه اصفهان میشناسی بیزحمت معرفی کن بم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
ممنونم گلم .من شمالم.واینکه از خیلی کوچیک بود میرفت قبل مدرسه

قربانت.به سلامتی ایشالا که موفق باشه همیشه

داد همین مبحثروولی خیلی تعدادش کم بود کاربرگ نداده نمونه سوال ۳تا

خودت بگیر از ایتا

یا شخصی پیام بده به معلمش که نمونه سوال بیشتری برات بفرسته

کتابای خیلی سبز خودش آموزشم داره..میتونید خودتون بخونید و کمکش کنید

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....