2777
2789
عنوان

خانما معلم دخترم گفته امروز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دوربری هاش هم نقش دارن.میگم نمیتونه تمرکز کنه منظور اینه یه دونه غلط داره

ی دونه اشتباه رو داشته باشه بهتره ، کمالگرایی برای آینده‌‌اش مشکل سازه عزیزم.

اما خب راهکارش ساده است اگه مشکل از تمرکزه ، تو خونه تمرین تمرکزی انجام بدید ، اوایل در سکوت بعدها با صدای موسیقی بلند.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ی دونه اشتباه رو داشته باشه بهتره ، کمالگرایی برای آینده‌‌اش مشکل سازه عزیزم.اما خب راهکارش ساده است ...

نه دیگ همون یه سوال  رو معلم گفته باید بلد بشه دیگ  البته  الان فکر کنم بلد شده امروز کار کرد باهاش.باتوجه به حرفام درمورد مامانا  چکارکنم

بنظرت چکارکنم

خونه رو ساکت نکن

بزار گوشش عادت کنه به سروصدا

اینجوری خیلی اذیت میشه خونه آروم و ساکت کلاس شلوغ تمرکزش بهم میخوره

کم کم شروع کن وقتی داره دیکته مینویسه موسیقی پخش کن ملایم

یا تی وی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه دیگ همون یه سوال رو معلم گفته باید بلد بشه دیگ البته الان فکر کنم بلد شده امروز کار کرد باهاش. ...

ن اونقدر از دخترتون سوال کنید چیشد و اینا که حساس بشه و نه برای هر مسئله ای برید مدرسه یا به معلم بگید.

فقط در مسائل مهم با معلم مشورت کنید.

همین

اینجوری حساسیت بقیه هم از شما کم میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

معلم گفت بیا بنظرت بیخیال بشم نرم

برای چه موردی؟ درس دخترتون؟