2777
2789
عنوان

خانما معلم دخترم گفته امروز بیاین

392 بازدید | 42 پست

جلسه وماهم رفتیم.ویه نکاتی روگفت.دخترمن خیلی تودرس زرنگ یعنی قبل مدرسه رفتن خواندن ونوشتن بلد بود حداقل نوددرصد رو.الان کلاس سوم  بهم گفت فلان مطلب رو همه یاد گرفتن جز دختر شما که توکلاس نمیتونه حواسشو جمع کنه دخترم بهم چند روز قبل گفته بود میتونم یاد بگیرم ولی انقدرکلاس شلوغ نمیتونم حواسموجمع کنم منماین حرف رو به معلم گفتم

منم چنتا دانش آموز دارم درساشون فوق العاده ضعیفه با وجود چندین بار تکرار مطالب ولی مادراشون معتقدن درسشون سال قبل عالی بود باوجود اینکه مطالب ساده ی پارسال رو هم نمیدونن

ممکنه عملکردش تو مدرسه خوب نباشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن تویه زمینه هایی قهرمان کشوری وبین المللی هست

واسه همین نگاه بقیه  فرق داره  وکلا دوس ندارن بامن زیاد انس بگیرن.درصورتی که پشت سرپیگیرن   وحتی بهم بعضی ها گفتن ادرس جاهایی که دخترت اموزش دیده بده

از قبل آموزش ندادین مطالب رو ؟

ک دوگانگی ایجاد شه؟

چون ۲۰ نفر زیاد نیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم دست خودتو میبوسه پسر منم تو کلاس چون شلوغه خوب یاد نمیگیره تو خونه خودم باهاش کار میکنم جز ممتازین هست ،اغلب قبل اینکه معلم درس بده شما باهاش کار کن اعتماد به نفسش هم میبره بالا

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

پرسیدم ازش میگه مامان بخدا موقع امتحان دانش اموزا سوال نمیتونن بخونن هی ازمعلم میپرسن من نمیتونم ...

خب پس مشکل از عدم تمرکز دخترتون هست چون من برا پسرم کاربرگ میدم حل کنه اونم کلاس سومه

بعد صدای تی وی باز

داداش کوچیکشم بازی میکنه ولی اون میتونه تمرکز کنه عمدا اینجوری کردم که تو محیط کلاس که شلوغه بتونه تمرکز کنه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....