2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا خودم میسوزه😭😭😭😭

196 بازدید | 13 پست

بخدا تو دنیا مثل من نیس

فک کن همین طلا ک الان نجومی داره میره بالا 3 سال پیش گرفتم ب ولله تا3 سال هیچ سودی نکرد مجبور شدم بفروشم الان رگباری رفت بالا

خونه خریدم تا قبل من هرکس ی لونه مرغم داشت یهو میشد 10 برابر من الان حاضرم ب قیمتی ک خریدم بفروشم اما مشتری نیس

نیسان داشتیم 4 سال بقرآن ی هزاری رشد نکرد آخر سر زیر قیمت دادیم رفت الان قیمتا رو دیدم وحشتناک شده کلا دست ب طلا میزنیم خاکستر میشه آخه چرا جزاینکه نون حلال خوردیم جز اینکه تلاش و زجر کشیدیم واقعا نمیفهمم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چرااااا بخدا خیلیا رو دیدم ک با این راه ها پیشرفت کردن منم الگو برداری کردم اما مال ما پیشرفت ک ...

گفتم ک شانس نیس 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
تو سه سال اخیر طلا راکد بود؟!!!چرا قسم ولله رو میخوری دختر!

ببین من طلای2800 تومنی گرفتم یهو ریخت شد 2300 تا یکسال همین رنج بود بعد سال بعد تاااازه شد 3 تومن ک با اجرتایی ک داده بودم وقتی فروختم تازه شد پول خودم قسم الکی رو من واسه هیچی نمیخورم

خوب طلا سرمایه گذاریه طولانی مدته.بعدشم اگه واسه سرمایه گذاری میخری آب شده بخر ن با اجرت

خب مثلا اگه 4 ماه پیش ک3400 بود گرفته بودم تو همین مدت کم کلی رشد می‌کرد ببین بنظرم بسته ب شانسه حالا اجرت آره ولی من طلای ریز میگرفتم پولم نمی‌رسید مجبور بودم اجرت بدم