2777
2789

بخاطر خیانت شوهرم من دارم طلاق میگیرم اما هنوز نه جدا شدیم نه هیچی معلوم هم نیست چند سال طول بکشه اونوقت داره دنبال دختر کم سن میگرده برای پسرش میخواد زن کم سن براش بگیره که ازش یه اسیر بسازن که هر جور دلشون میخواد تو زندگیش دخالت کنن دقیقا مثل من مادرشوهر من انگار زن شوهرم بود انقد که به من حسودی میکرد انگار هووی من بود پسرشم یه بچه ننه به تمام معنا بود حتی عرضه ندارع برای شلوارش تصمیم بگیره  هر کی ننش بگه اون میگیره مثل من بدبختش می‌کنه بعد ها یادش میوفته که یکی دیگ رو می‌خواسته و می‌ره خیانت می‌کنه 

چقد براشون راحته نابود کردن زندگی یه دختر  چطور هنوز من نرفته دنبال یکی ان که بیاد جای من، من چطور همچین آدم بیشرفی دوست داشتم 

دلم خیلی گرفته خیلی حس بدیه اونوقت من عین احمقا همش یاد خاطره هامون میوفتم و میگم یعنی اونم بهم فک می‌کنه  هر کی میاد سمتم پسش میزنم چون نمیتونم یکی دیگ رو جاش بزارم اما اون بی‌غیرت تر و بیشرف تر از این حرفاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو نجات بده ،هر چند سخت قدر خودتو بدون

دارم جدا میشم خیلی عذابم دادن اما من همش سوختم و ساختم اما دیگ خیانت نتونستم ببخشم اما بازم حس بدی دارم شوهر من هیچی نداشت با کمک بابام خودشو کشید بالا الان زندگی که من ساختم دو دستی تحویل یکی دیگ میدم به قول معروف من بزرگش کردم دادمش به یکی دیگ 

چندساله ازدواج کردی بچه داری

ازدواج نکردم من تو عقد متوجه خیانتش شدم دارم جدا میشم با کمک بابام کار پیدا کرد و بابام بهش پول قرض داد تا برای خودش کار راه بندازه خانوادش یه گرون هم کمکش نکردن اونوقت این بیشرف با دوست دختر قبلیش بهم خیانت کرد همینقدر پست این آدم 

هرچی زودتر طلاقت بگیر. جونت بردار فرار کن، واقعا ارزش لحظه ای فکر کردن هم نداره

منم طلاق میگیرم فقط واقعا حس بدیه چند سال واس یه زندگی تلاش کنی بسازی خون و دل بخوری همون مادر که یه هزار تومان هم کمک نکرد الان داره واسم جایگزین پیدا می‌کنه آدم زورش میاد خدا سرشون بیاره فقط 

منم طلاق میگیرم فقط واقعا حس بدیه چند سال واس یه زندگی تلاش کنی بسازی خون و دل بخوری همون مادر که یه ...

قبول دارم عزیزم. ولی خدا جای حق نشسته همه چیز میبینه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ازدواج نکردم من تو عقد متوجه خیانتش شدم دارم جدا میشم با کمک بابام کار پیدا کرد و بابام بهش پول قرض ...

نمیشه پولایی رو که دادید پس بگیرید با وکیل اینا چون ادما باید لیاقت خوبی رو داشته باشن

درکت میکنم چون منم دقیقا تو همین وضعیتم ولی من دو تا بچه هم دارم اونقدر ناراحتم براشون که نمیدونم چک ...

بمیرم برات با بچه خیلی سخته بخدا میفهمم مخصوصا بخوان با بچه هات اذیتت کنن من با اینکه بچه ندارم اما واس زندگی که ساختم زورم میاد اگه بچه داشتم میخواستن ازم بگیرن اتیششون میزدم بخدا 

نمیشه پولایی رو که دادید پس بگیرید با وکیل اینا چون ادما باید لیاقت خوبی رو داشته باشن

وکیلم می‌گفت ثابت کردنش سخته بابای بیچاره ام نمیدونست مار تو آستینش پرورش میده هر جا کم میآورد میومد سراغ بابام تمام طلاهایی که زمان مجردی داشتم همش دادم کار راه بندازه این آدم هیچی نداشت حتی خانوادشم قبولش نداشتن الان که وضعش خوب شده مامانه عاشقش شده براش دنبال زن ...برای من حتی یه جشنم نگرفتن اونوقت می‌گفته بهترین جشن براش میگیرم و دنیا رو به پاش میریزم 💔😅هعییی خدا