2777
2789
عنوان

بی تفاوت از این تاپیک نگذر😪

199 بازدید | 25 پست

سلام 

من نوزده سالمه و مجردم اما مو های سرم به شدت کمه

جوری که همه بهم میگن خودمم بخاطر این موضوع اعتماد بنفسم خیلی کم شده

البته من با حجابم و موهام رو بیرون نمیگذارم اما وقتی جلو خاله یا جمع زنونه شال یا روسری نمیپوشم همه میگن

من که یادم نمیاد موهام پرپشت بوده باشه فک کنم از اول اینجوری بودم

اما وقتی تازه به دنیا اومدم کلم پر مو بود😂

اما عوضش موهای دستو پاهام ضخیمن و پر 

من چی کارکنم؟

خیلی بده 

کاش منم موهام پر بود

فکرنکنم بشه کاشت چون یه قسمت نیست بلکه کلا کمه

منم ریزش مو شدید دارم میگن قرص ففول خیلیی خوبه برا رشد مو و ناخن می خوام بگیرم

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

رزماری بزن 

آب پیاز 

یا اگه موهات کوتاهه میخوای از اول از ته بزن پر پشت رشد میکنه

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

قرصای ویتامین بخونشامپوچهل گیاه بزنتخم مرغ بزن به سرت بذار چهارساعت بمونه بشور

تخم مرغ چیکار می‌کنه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

دوست منم اینجوری بود 

کف سرش کاملا مشخص بود 

خدا منو ببخشه یه بار بهش گفتم چقد موهات کمه ولی پشبمون شدم به منظوری نگفتم 

البته اندامش خیلی خوب بود مث پهلوون بود😅

چهرشم خوب بود 

بعدها مو کاشت 

همه جای سرش پخش کرده بودن

درکت میکنم منم مثل توام  اما با غصه چیزی حل نمیشه برو دکتر آزمایش خون بده که کم خونی مشکلی نداشته باشی حتما دکتر پوست و مو هم برو درمان خانگی تخم مرغ محلی قبل حمام بزنی چند ساعت بمونه با شامپو بدون سولفات موثره

میگن رزماری خوبه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

تخم مرغ محلی باشه قوه میده به ریشه مو و سر

واسه ضخامت مو خوبه؟ ریزش ؟ پر شدن ؟ رشد ؟