2777
2789

یک همسایه داشتیم این بنده خدا از شوهرش اینقدر کتک میخورد خیلی زیاد و شدید 

یک دختر کوچولو داشت که هر دوشونو خیلی اذیت میکرد یک شب تا صبح تو حموم جاشون کرده بود

بقیه هم هرچی بهش گفتن جداشو میگفت نه ما رسم نداریم  کسی هم نداشت ازش حمایت کنه 

خلاصه آخرین باری که کتکش زد، خونریزی داخلی کرد و راهی بیمارستان شد و بنده خدا فوت کرد 

جوونم بود ولی از دست کتکای شوهرش هزار تا بیماری داشت و شوهر بی صفتشم تقاصشو پس نداد 

کاش میتونستم همچین مرداییو بکشم و از چراغ برق آویزون کنم تا درس عبرت بشن برای مردای دیگه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

کاش میتونستم از همه خانمایی که از شوهرشون کتک میخورن و بی دفاعن و فک میکنن زندگی همینه حمایت کنم و کمکشون کنم

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مرد بی وجدانی ولی همچنین خانم های ک کتک میخورن باز زندگی میکنن هم مشکل روحی روانی دارند خدا رحمت ...

هعی خواهر 

مرده زندان نرفت ؟

نه بابا هیچی هیچی نشد 

دختره طفلک هیچکیو نداشت 

یک مادر داشت که اونم بر اثر بیماری فوت کرد قبل فوت ایشون

خانمه ایکاش یکم توکلش رو به خدا زیاد میکرد و الان پیش بچه اش بود

یچیز بگم؟ خسته شدم از شنیدن سرنوشت زن های ضعیف 

دلم چندتا زن قوی میخواد ایکاش یکی تاپیک بزنه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
حیوون حیفه واقعاببخشید ولی مثلا خر، خیلی فهم و شعور دارهبعضی آدما شیطانند در کالبد انسان

دقیقا

خانمه ایکاش یکم توکلش رو به خدا زیاد میکرد و الان پیش بچه اش بودیچیز بگم؟ خسته شدم از شنیدن سرنوشت ز ...

دقیقا میدونی من خودم وقتی فهمیدم فوت کرد خیلی ازش عصبانی شدم و اصلا بهش حق ندادم چون خودش هم مقصر بود 

میتونست خودشو نجات بده و نداد 

چه مرد بی وجدانی ولی همچنین خانم های ک کتک میخورن باز زندگی میکنن هم مشکل روحی روانی دارند خدا رحمت ...

اره تو ملی و راههای نرفته ستاره اسکندری سرش شکسته بود شوهرش

بعد میگفت شایدم من خطایی کردم که شوهرم ناراحت شده و سرمو شکسته😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره تو ملی و راههای نرفته ستاره اسکندری سرش شکسته بود شوهرشبعد میگفت شایدم من خطایی کردم که شوهرم نا ...

خدا نگذره از همچین مرد های 

ولی اکثرا خانم ها هم مقصر هستن 

بعضی از زنا خودشون اون حقارت رو قبول میکنن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خانمه ایکاش یکم توکلش رو به خدا زیاد میکرد و الان پیش بچه اش بودیچیز بگم؟ خسته شدم از شنیدن سرنوشت ز ...

من قوی بازی درآوردم بعد از چند سال قهر رفتم خونه مامانم...

آخرشم برگشتم خونه ... ولیییی قول داده خوب بشه