2777
2789

فرض کنید سنتون رفته بالا پدر و مادر هم ندارید ، یه خواستگار براتون اومده که از نظر سطح فرهنگی و مالی از شما یکی دو پله پایین تره و از سر ناچاری و بی کسی تصمیم میگیرید که قبولش کنید ولی میدونید اگه باهاش ازدواج کنید باید سطح پایین فرهنگشون رو تحمل کنید ، البته یه کم اذیت کننده هست نه فاجعه . یا مثلا پسره بهتون بگه باید تو شهر من تا ابد بمونی و من به شهر تو نمیام هیچ وقت . چون کارم و خانوادم اینجا هستن. باز شما قبول کنی از سر ناچاری. 

فرضا دو ماه از آشناییتون بدون عقد میگذره و در این حین یه خواستگار از شهر خودتون و سطح فرهنگی و مالی خودتون براتون میاد. میدونید که با این خواستگار جدیده زندگی بهتری خواهید داشت و قرار نیس یه سری چیزا رو تحمل کنید.

آیا اون پسر رو که دو ماه از آشناییتون میگذره رد میکنید؟ فقط به خاطر خواستگار دومی.

یعنی اگه این خواستگار دومی نبود ، ۱۰۰ درصد باهاش ازدواج میکردید و اگه رد کنید فقط به خاطر خواستگار دومیه هست. آیا این کار گناهه و اشتباهه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر گناه اونه ک با اون ب ناچار ازدواج کنی و هم زندگی اونو سخت کنی هم خودتو

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بنطرم نه ب هرحال داشتید آشنا میشوید 

دلیلم دارید ک شهر خودتون میخواید باشید 

هرچند وابستگی ب وجود اومده 

اما بحث ی عمر زندگیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

سلام ب نظر من ک نیس 

آخه خبری از عشق و عاشقی نیس و قرار نیس خواستگار اول ناراحت بشه 

در ثانی شما خوشبختی خودتون اولویت هس و دلیل نمیشه از خودتون بگذرید 

اگر اتفاقی بینتون نیفتاده میتونید فرد دوم رو انتخاب کنید

شاید ظاهرا ظلم بنظر بیاد ولی وقتی میدونی تو زندکی با کیس اول خوشبخت نمیشی پس اونم خوشبخت نمیشه در طولانی مدت برای اونم بد میشه. اونم زنی هم سطح خودش بگیره خوشبخت تر خواهد بود به احتمال زیاد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

اولیو اصلا انتخاب نمیکردم

حالا که شده دومی اومده حتما بهم میزدم زندگی خودم مهم تر از اینه بگن گناه کرد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بنظرم اگه بتونی با احترام شخص اول رو رد کنی گناه نیست دلشو نشکنی یعنی فکر نکنه چون سطحش پایین بود ردش کردی بعدشم از خدا کمک بخواه که هرچی به صلاحت هست اون بشه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
به نظر من گناه نه نیست ولی شاید اخلاقی نباشه ولی یهه سوال مگه وقتی کسی نامزد داره بازم خاستگار قبول ...

نمیشه گفت نامزد 

فقط دارن با هم آشنا میشن 

نه عشقی وسطه نه رابطه ای نه تعهدی

فقط دوره ی شناخته بعد از خواستگاریه