2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون چند روز گم و گور بشه بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مال من گزینه ی سطل زباله نداره

منم گوشیم شیائومیه نداره 

گوشی قبلیمم سامسونگ قدیمی بود اونم نداشت 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

نه بابا تا اونجایی که خبر دارم اگه کسی شغلی مثل مامور مخفی داشته باشع باید به زنش بگه

نمیدونم شاید توی شرایط حساسه 

نمیدونم چرا من فکر بدی نکردم ... 

خیلی خیلی دقت کن سر از کارش در بیاری ولی نذار خودش بفهمه ... 

حالا شاید بیان بگن پیش زن دیگه‌ای بوده ولی من میگم شاید خلاف کاره یا ساقی هواستو جمع کن خیلی

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

شاید سرباز گمنام امام زمانه همش جنبه منفی رو نبین

نه عزیزم 

من تو فیلم گاندو دیدم دیگه 

اینایی که این شغل ها رو دارن همون اول میگن و قبل از خاستگاری اسم مشخصات اون خانواده رو هم استعلام میگیرن 

حالا مال خودمون همون بهتر ک این گزینه رو نداره مهم گوشی همسره 😂

گوشی شوهرمم مث مال من بود با فاصله دو ماه گوشی خریدیم 

که البته اون چند روز پیش فروختش گوشی قبلی منو گرفته دستش تا پول گیرش بیاد گوشی بخره 

شوهر من همش چسبیده است به من انگار بچه شیر خواره سابقه گم و گوری نداره 😶😂😂😂

دقیقا من از مردایی بدم میومد که حتی میگم کارشون هن شب بود و نیومدن خونه 

الان یکی گیرم افتاده از الان گم میشه