2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیتت رو بهم بگو قشنگم با اسمت

ما تلگرام نداریم نمیگیرین واسمون

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

عزیزم میشه لطف کنی برا منم بگیری؟زهرا و سجاد بهم میرسن و ازدواج میکنن؟کلا به منی که اسمم زهرا هست دو ...

عزیزم توی طالع هم هستید 

ی کم دودل و نگرانین ولی فرد خوب و مناسبی هستن 

فقط بستگی توی رابطتون هست که باید رفع شه 

عزیزم لطفا عضو کانالم توی تلگرام میشی

Fal_tarot_khorshid

عزیزم توی طالع هم هستید ی کم دودل و نگرانین ولی فرد خوب و مناسبی هستن فقط بستگی توی رابطتون هست که ب ...

عضو شدم

ببخشید مامانم رفت دعا گرفت

چون گفته بودن بستگی دارم

همون کفایت میکنه؟البته فکر کنم هنوز ننوشته دارو و هنوز آماده نیست

عضو شدمببخشید مامانم رفت دعا گرفتچون گفته بودن بستگی دارمهمون کفایت میکنه؟البته فکر کنم هنوز ننوشته ...

دعانویسی شاید اول کار درستش کنه ولی پیشامد های بدی به همراه داره کاش از راهه قرانی یا شمع تراپی اقدام میکردین 

دعانویسی شاید اول کار درستش کنه ولی پیشامد های بدی به همراه داره کاش از راهه قرانی یا شمع تراپی اقدا ...

خیلییی اقدام کردم 

گفتم الان هم دعا باشه هم قرآن و ذکر

بنظرت چقدر صبر کنم تا بیاد خاستگاری؟